Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Nazilli Şubesi tarafından, dernek üyesi kadınlar için kahvaltı gerçekleştirildi. Eski Dallıca yolu üzerinde bulunan Zeytinli Bahçe Restoranda yapılan kahvaltıya Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Nazilli Şube Başkanı Şaban Kutlu ve Başkan Yardımcısı Risalettin Aksoy yanı sıra 150’e dernek üyesi kadın katıldı.

“KADINLAR BİZİM İÇİN ÇOK ÖZEL”


Nazilli Erzurumlular Dernek Başkanı Şaban Kutlu kahvaltı öncesi yaptığı konuşmada, kahvaltıya katılan kadınlara teşekkür ederek başladı. Başkan Şaban Kutlu, “Kadınlar bizim için çok özel. Bu kutsal varlıklara dernek olarak bir kahvaltı verelim dedik. Kadınların kaynaşmasına da vesile olsun istedik. Erzurumlu kadınları aynı kültürü paylaşmış hemşerilerimizle bir araya gelerek kaynaşma toplantımızda bir birimizi tanıma fırsatı buldu. Erzurumlu kadınların ne kadar medeni, ne kadar cesur, olduklarını bu kahvaltı programı bir kez daha ispatlamıştır. Ailesine bağlı, memleketine bağlı, değerlerine bağlı olan Erzurum kadını kahramanlıklar yazmış bir geçmişe sahiptir” ifadesini kullandı.
Sıcak bir atmosferde geçen toplantıda yaşadıkları yerlerde kendi gelenek, göreneklerini, sosyal yapıyı ve sosyal faaliyetlerini çocuklara ve gençlere öğretmek için çaba harcanması gerektiğinin altını çizildi.