Günel’e Davutlar Mahalle ziyaretinde İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, yönetim kurulu üyeleri, Meclis Üyesi Adayı Evrim Karakoz ve partililer eşlik etti.

"DAVUTLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Davutlar girişinde partililer tarafından karşılanan CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, “Davutların problemlerini biliyoruz. Çözüm projelerimiz hazır. Hatta seçimlerden önce en büyük problemlerden biri olan atık terfi istasyonu Şubat ayı sonunda devreye girecek. Açılışını Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu ile birlikte yapacağız" dedi. 
  Parti binasında vatandaşların sorunlarını dinleyen Ömer Günel, “Davutlar'ın son yıllarda ihmal edildiği doğrudur. Ama bizim dönemimiz ile beraber yeniden yapılanacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile büyük bir uyum içinde çalışacağız. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karagöz aynı zamanda meclis üyemiz olacak. Seçim öncesinde çözülebilecek sorunları hemen çözeceğiz. Kuşadası’nda hedefimiz yüzde 70 ile seçimleri kazanmak. Davutlar bu konuda bizim için çok önemli bir merkez" diyerek destek istedi.

"BİZİM MAKAMIMIZ SOKAKLAR OLACAK"

Davutlar'ın kendi dönemlerinde hak ettiği hizmetleri alacağına işaret eden Günel, "Hizmetler için bahane üretilmeyecek. Bizim insanımız samimiyet istiyor. Bizim kendimize güvenimiz tam. Biz yeni şeyler vaat etmiyoruz. Vadedilen ama yapılmayanları yapacağımızın sözünü veriyoruz. Davutlar’da yaşayan vatandaşlarımız belediye hizmetleri ile alakalı olarak Kuşadası’na gelmek zorunda kalmayacak. Hizmet yerinde verilir. Seçimler öncesinde ve sonrasında belediye başkanı olunca da her hafta Davutlar'da olacağım. Bizim başkanlık makamımız sadece misafirlerimizin ziyaretin kapsamında belediye binasında olacak. Bizim makamımız sokaklar olacak. Sizlerin arasında olacak" ifadelerini kullandı.

PAZAR YERİ KİRALARINDA YÜZDE ELLİ İNDİRİM SÖZÜ 

Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kent merkezinde esnafı ziyaret eden CHP Adayı Ömer Günel, esnafın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Davutlar halk pazarını da ziyaret eden CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, pazar esnafına pazar yeri kiralarında yüzde 50 indirim yapılacağı müjdesini verdi. Tek tek pazarcı esnafı ile görüşen CHP Adayı Ömer Günel, yaşanan sorunları not aldı. Pazar yeri kiralarının bu kadar yüksek olmasının vatandaşı da etkilediğini, bu nedenle yapılacak indirim ile vatandaşın da ekonomik olarak rahatlayacağını ifade etti.

GENÇLERİN SPOR YAPMASINA DESTEK VERECEK

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Davutlar ziyareti kapsamında futbol takımını ziyaret etti. Antrenman sahasında futbol takımı oyuncularını ziyaret eden CHP Adayı Ömer Günel, "Benim hayatımda sporun ayrı bir yeri vardır. Bugüne kadar birçok amatör spor kulübünün kuruculuğunu yaptım. Spor demek sağlık demektir. Gençlerimizi spora yönlendirecek her türlü oluşuma destek olacağım. Ekonomik koşullar nedeni ile belki spor kulüplerimizi profesyonel liglerde yer alamıyor. Ancak amacımız ve hedefimiz amatör kulüplerde yetişen sporcu kardeşlerimizin bireysel olarak profesyonel liglere çıkmasını sağlamaktır “ diye konuştu.

"SPORA GEREKEN ÖNEM VERİLECEK"

Davutlar ziyareti sonrasında Aydınspor 1923 ve Kuşadasıspor derbi karşılaşması için Kuşadası Özer Türk Stadı'na geçen CHP Adayı Ömer Günel, burada Kuşadası taraftarlarının yoğun ilgisi ile karşılandı. Taraftarlar ile birlikte maçı izleyen CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, zaman zaman taraftarlarla birlikte tezahüratlara da katıldı. CHP Adayı Ömer Günel, şunları kaydetti: “Kuşadası Gençlik Spor Futbol Takımı bugün amatör ligde yer alabilir. Ancak geçmişteki başarılarını unutmamak lazım. Futbol takımımızı ve diğer branşlarda mücadelede eden takımlarımızın hak ettiği yere gelmeleri için gereken neyse yapacağız."