AYTO Şubat Meclis Toplantısına, Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın da katıldı. AYTO tarafından geçtiğimiz günlerde ‘AYTO istiyor’ başlığı altında yerel yönetimlerden talep ettikleri 47 madde Cumhur İttifakı adaylarına anlatılarak destek istendi.

AYDIN’IN MİLLİ TAKIMIYIZ AYTO

Başkanı Hakan Ülken, Cumhur İttifakı adaylarını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Aydın ekonomisinin sorunlarını tespit edebilecek en yüksek mercide Belediye Başkan adaylarını ağırlıyoruz. Burada her sektörden kendi komitelerinde seçilerek gelmiş meclis üyelerimiz var. Aydın’ın milli takımı olan Yüksek İstişare Kurulumuz da burada. Cumhur İttifakı adaylarını AYTO’da biraz terleteceğiz. Çünkü konu Aydın ise biz Aydın’ın olduğu her yerde hep birlikte ruhumuzu koyacağız” dedi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Kapıların tüm adaylara açık olduğunu dile getiren Ülken, “Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve Efeler İlçe Belediye Başkan Adayımız bizi ziyaret etmek istediler. Aydın Ticaret Odası olarak tüm adaylara kapımız açık. Kim ne zaman isterse gelebilir. Herkes bize gösterdiği değer ile burada değer görür” diye konuştu. Ülken’ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.