Geçtiğimiz günlerde konuyu dile getiren Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Özgür Kızıl, Necat Gürpınar ile karşılıklı anlaşıp yolların ayrıldığını ancak, önceki yönetimin kendisinde bir imzalı tahahhütname almaması sonucu hocanın bunu fırsat bilerek haklı olarak TFF’ye başvuru yaptığını dile getirdi. Bu başvurunun da TFF tarafından onaylanması sonucu kulübe 237 bin TL’lik icranın geldiğini söyleyen Başkan Kızıl, “Aydınspor 1923 Kulübü üzerinde kim haksız para elde ediyorsa, namussuz ve şerefsizdir” dedi.  

BİR DEDİĞİ DİĞERİNİ TUTMUYOR

Aydınspor 1923’ün eski teknik direktörü Necat Gürpınar konu üzerine yaptığı açıklamada ise kendisinin Aydınspor 1923’ten bir alacağının olmadığını söyleyerek, “ Valla Necat Gürpınar Aydınspor 1923’ü icraya verecek karakterde bir insan değildir. Aydınspor 1923 benim kalbimdedir. Asla son nefesimde olsam bile Aydınspor 1923 Kulübü’ne, Aydın şehrine ve taraftarına bu saygısızlığı yapmam. O konu nereden çıktı bilmiyorum. Benim Aydınspor 1923 Kulübü ile şuanda hiçbir sıkıntım yok” ifadelerini kullandı.  

“VALLAHİ BİLLAHİ HABERİM YOK”

Daha sonra kısa bir sürenin ardından Necat Gürpınar, konuyu manipüle ederek konuyu araştıracağını belirtti. Gürpınar,“Benim adına Aydınspor 1923’e giden icradan vallahi billahi haberim yok. Konuyu araştıracağım” dedi.

FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMİŞ

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Özgür Kızıl konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Biliyorsunuz Necat hoca geçen sene sözleşmesi tek taraflı fesih edilmiş. Hidayet bey, Dursun bey ve Fevzi bey geçen sezon gitmişler parasını vermişler hocamızın, helalleşmişler ve el sıkışmışlar. Hocamızın hiçbir alacağı kalmamış. Hocamızın elinden yalnız bir imzalı yazı almamışlar. Bunu hoca fırsata çevirmiş ve sözleşmesini Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderiyor, TFF de bunu haklı bularak, bizden bir kuruş alacağı olmamasına rağmen hocamızı haklı buluyor. Necat hoca alacağının olmadığını bize kendisi söylüyor, ancak 237 bin TL’lik icraya vermiş. Bizim şuanda yapacak hiçbir şeyimiz yok. Şunu söylemek istiyorum ve her zaman dile getiriyorum; Aydınspor 1923 üzerinden kim haksız kazanç elde ediyorsa namussuz şerefsizdir. Bu kulüp kimsenin babasının ocağı değildir. Bu kulüp halkın takımıdır” dedi.