Aydın Ticaret Borsası ve Söke Ticaret Borsası bir araya gelerek, pamukta lisanslı depo kurulmasını ve depoculuk faaliyeti sürdürülmesini amaçlayan iş birliği protokolü imzaladı. Pamukta Lisanslı Depoculuk iş birliği protokolüne, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkan Yardımcıları Ahmet Şenel ve Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Meclis Üyesi Erkan Aslan, Söke Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Özdericioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel, Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Salbaş ve Muzaffer Turgut Kayhan, Meclis Üyesi Ahmet Tuğrul Başer ve Aydın Ticaret Borsası Genel  Sekreteri Neslihan Koç katılım sağladı.

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel, Aydın adına daha iyi işler ve projelerde Aydın Ticaret Borsası ile birlikte yer alacaklarını ifade etti.

“DEPOCULUK BÖLGEMİZİN İHTİYAÇLARI ARASINDA”

Özellikle pamukta lisanslı depoculuğa bölgede ihtiyaç olduğunun altını çizen Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, “İki kurum arası bağlarımız güçlüdür. Birlikteliğimiz her zaman devam edecektir. Pamukta lisanlı depoculuk bölgemizin önemli ihtiyaçları arasında yer almaktadır. Lisanslı depoculuk; bir taraftan üreticinin emek verdiği ürününü değer fiyatında piyasaya sunarken, diğer taraftan da piyasa belirli bir standart ve kalitede ürüne spekülasyondan uzak şekilde erişme fırsatı yaratmaktadır. Pamuk lisanslı depoculuğun kurulması ve depoculuk faaliyetinin sürdürülmesi amacıyla imzaladığımız iş birliği protokolünün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.