Okul yönetimi ve Aile Birliği öncülüğünde düzenlenen etkinliğe Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Okul Müdürü Nurgül Sırt, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Karatosun ve eski mezunlar katıldı. Bu yıl ikincisi düzenlenen kutlamalara destek veren ülkenin dört bir yanındaki mezunlar, hasret giderip uzun uzun sohbet etme fırsatı buldu.

"GÜZEL ANILAR BİRİKTİRDİK"

'2. Mezunlar Buluşması' etkinliğinde konuşan Okul Müdürü Nurgül Sırt, eski mezunları okullarında ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirirken, emekli öğretmen Günal Yener, kıdemli öğretmen Nurdoğan Ekizoğlu ile mezun öğrenci Tuğçe Işık, yaptıkları konuşmalarda okul boyunca çok güzel anılar biriktirdikleri ve arkadaşları ile bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını anlattı. Kaymakam Sadettin Yücel de okulların eğitim ve öğretimin yanı sıra birlik içinde olmayı, dayanışma ve yardımlaşmayı, kardeşliği ön plana çıkardığını anlatarak emek veren ve katılım sağlayanlara teşekkür etti.

ANI DEFTERİNE DÜŞÜNCELERİNİ YAZDILAR        

Konuşmaların ardından Ada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu Klarnet Sanatçısı Berk Karşal ile Gitarist İlker Perhiz eşliğinde verilen konserin ardından etkinliğe katılan mezunlar ve öğretmenler hatıra fotoğrafı çektirdi. Anı defterine duygu ve düşüncelerini yazan mezunlar, bir sonraki yıl buluşma sözüyle vedalaştı.