İsabeyli Stadında, Nazilli Bursaspor Yaz Okulu’na gelen çocuklar yaz dönemini yaptıkları turnuva ve sertifika töreniyle sonlandırdı. Törene ev sahipliğini Nazilli Bursaspor Futbol Okulu Sorumlusu Adnan Menderes yaparken,  yaz okuluna katılan sporcular, aileleri ve antrenörleri katıldı.
Yapılan törenin ardından açıklamalarda bulunan Nazilli Bursaspor Futbol Okulu Sorumlusu antrenör Adnan Menderes, amaçlarının iyi bir birey, iyi bir sporcu oluğunu vurguladı. Menderes, “Bursaspor yaz dönemi sonu olarak sertifika töreni düzenledik. Çocuklarımız kendi aralarında turnuva maçları oynadılar. Çok sayıda velinin katılımıyla gerçekleşti. Turnuva kendi aramızda 8 takımdan oluştu. Bursaspor’un göndermiş olduğu Bursaspor Okullar sertifikasını dağıttık. Çocuklarımız mutlu oldular. Yeni dönem kayıtlarımız başladı. Okul zamanında antrenmanlarımız hafta sonu oluyor. Yaz okulundan kış okuluna devam etmek isteyenler devam edecekler. Bu tip etkinliğe katılan çocuklarımız gelişiminde büyük etkileri oluyor. Kendilerine öz güvenleri artıyor. Bursaspor Koordinatörü Hakan Cenkçiler ve Başkan Ali Ay’ın göndermiş olduğu sertifikaları turnuva sonunda dağıttık. Yaz okulundan Ali Çam ve Mahmut Arda Aksoy 1 haftadır Bursaspor’da antrenman yapıyor. Seçmeler için mücadele ediyorlar” diye konuştu. 
  Kış döneminde de Nazilli Bursaspor olarak etkinliklerinin devam ettiğini söyleyen Menderes, kış dönemi için hafta sonları çalışmalar yaptıklarını ve sporculara ücretsiz servis imkanı sağladıklarını da sözlerine ekledi.