Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, 31 Mart yerel seçimler öncesi mahalle temsilcileriyle belediye düğün salonunda bir araya geldi. Atabay’a CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Belediye meclis üyesi adayları ile ilçe ana kademe yöneticileri eşlik etti. Katılımın yoğun olduğu toplantıda ilçedeki her mahalleden temsilcilerin katıldığı görüldü. Mahalle temsilcileri adına giriş konuşmasını yapan Haydar Pınarbaşı, mahalle temsilciliklerini ilçe merkezindeki tüm mahallelerde oluşturduklarını, ayrım yapmadan herkesin görev alabileceğini söyledi.

PINARBAŞI, AK PARTİLİ KAMACI’YA LAF ÇARPTI

Pınarbaşı, mahalle temsilcilikleri oluşumunun gönüllülük işine göre ve liyakat aranmadan yapıldığını belirterek; “Geçenlerde bir gazetede gördüm; halk meclisleri kuracağız demişler. Yalnız iki şart koşmuşlar. AKP’nin adayı neye göre koymuş bilmiyorum. Valla biz ne zamandır uğraşıyoruz, onlar kadar kolay kuramadık. Valla bizde şart ve liyakat yok. Mahallemize ve kentimize sahip çıkma tek gayemiz" sözleriyle Mümin Kamacı’yı eleştirdi.

“KENTİMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Didim Belediye Başkanı CHP'li A. Deniz Atabay ise gördüğü bu kalabalığın ve ilginin kendisini heyecanlandırdığını belirterek; “Bu mahalle yada halk meclisleri her zaman gündeme gelir ama artık bunu gündeme aldık. Seçimden sonra hızlı bir şekilde kentimizi artık birlikte yöneteceğiz. Vatandaşın önceliğine göre temsilciliklere iletilecek sorunlar önümüzde gelecek ve ona göre adımlar atılacak. Belediye sizlere destek olacak. İşin lokomotifi siz olacaksınız. Bu çalışmayı başlatmak için sabırsızlanıyorum. Seçimler bittikten hemen sonra bu adımlar sizlerle beraber hızla atacağız ve kentimizi birlikte yöneteceğiz" dedi.
Mahalle temsilcileri kapsamında ilk etkinliğinde 14 Mart Perşembe günü Çamlık Mahallesinde yapılacağı da bildirildi.