Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen genel kurul toplantısına, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Şube Müdürü Mikail Kavaklı, Kulüp Başkanı Bedir Toptaş ile kulüp üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan başkanlığını İl Müdürü Ökkeş Demir yaptı. Açılış konuşmasında Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Aydın’ın güzide kulüplerinden bizim için de değerli olan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nün olağan genel kurulunda divan başkanlığını yapmaktan şeref duyuyoruz. İnşallah memleketimize en iyi sporcuları, sizin desteklerinizle buradan sizlerin aracılığıyla çıkarır” dedi.

“BEDİR BABA KURUMUN HER ŞEYİ”

Tek listeyle gidilen seçimde oy birliği ile yeniden göreve gelen Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Başkanı Bedir Toptaş, kongrede güven tazeledi. 3 yılda bir yapılan olağan genel kurulda dördüncü kez başkan seçilen Toptaş, kendisine destek veren İl Müdürü Ökkeş Demir, Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı ve tüm kulüp üyelerine teşekkür etti. Göreve yeniden seçilen Kulüp Başkanı Bedir Toptaş’ı tebrik eden Ökkeş Demir, “Arkadaşlar Bedir Baba, Aydın’ın hakikaten, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Bedir Babası. İşin özeti öyle söyleyeyim. Bize her türlü desteği var. Sportif anlamda, diğer konularda kurumun aslında her şeyidir. Allah hayırlı, uğurlu etsin inşallah. Rabbim muvaffak eylesin” ifadelerini kullandı.

KAVAKLI VE ŞENTÜRK’E PLAKET

Kongrenin ardından kulübe desteklerinden dolayı Mikail Kavaklı ve Mehmet Şentürk’e plaket takdim eden İl Müdürü Ökkeş Demir, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi büyüyor. Yaklaşık 850 personel oldu. Ailemizle de gurur duyuyoruz. Ailenin yanında babaya destek olan evlatlar gibi Mikail de benim yanımda Allah razı olsun. Çalışmaktan gerçekten keyif aldığım, beni yönlendiren, kendisiyle gurur duyduğum biri. Allah hayırlı, uğurlu etsin” dedi.

YÖNETİM LİSTESİ

Öte yandan genel kurul sonrası Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nün yeni yönetim listesi şekillenirken Yönetim Kurulu asil listede, Bedir Toptaş, Turgut Ünal, Harun Bingöl, Kaan Çadır, İpek Ulusan yer aldı. Yönetim Kurulu yedek liste, Aydın Koşan, Fatih Yoğurtçu, Rıfat Taç, Mustafa Tanrıverdi ve Yunus Şimşek'ten oluşurken, Denetim Kurulu asil listede Hakan Güzel, Mehmet Şentürk, Ali İpek; Denetim Kurulu yedek listede ise Ahmet Koç, Rukiye Uçar, Habib Tunç isimleri yer aldı.