Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Aydınspor 1923, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin baskıları altında sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Özellikle sezon başından bu yana Aydınspor 1923 Kulübü’nün bulunduğu ve mülk sahibi olduğu Hüseyin Aksu Spor Tesisleri üzerinden siyah-beyazlılara çeşitli yaptırımlar uygulamaya çalışan Aydın Büyükşehir Belediyesi, önce elektrik aboneliğini feshettiği ve ardından da defalarca suyunu kestirdiği kulüp binasının suyunu Cuma günü bir kez daha kestirdi.

OLAYLAR YAŞANDI

Suyu kesilen Aydınspor 1923’te futbolcular sabah idmanından sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne tepki amaçlı olarak Efeler Kent Meydanı'ndaki süs havuzunda duş alarak duruma tepki göstermişti. Bu sırada engellemelere karşı zabıta ekipleri ile siyah-beyazlı yöneticiler ve futbolcular arasında gerginlik yaşanmıştı. Yaşanan arbedede Zabıta Daire Başkanı Hakan Genç de olaylardan yediği tokatla nasibini almıştı.

ZORUNLU İZNE ÇIKTILAR

Yaşanan tüm bu olayların ardından Aydınspor 1923 tesislerinin susuz kalması nedeniyle, futbolcular bayram iznine erken çıkmak zorunda kaldı. Aydın’da sürdürdüğü birinci etap kamp çalışmalarını Pazartesi günü yerine yaşanan su kesintisi nedeniyle zorunlu olarak Cuma günü tamamlayan siyah-beyazlılar 3 gün öncesinden izne çıkmak mecburiyetinde kaldı. Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Ergun Ortakcı da yaşanan bu sorunların bir an önce çözüme kavuşması gerektiğinin altını çizerek, Aydınlıları bu takıma köstek değil, destek olmaya davet etti.