Karacasu Kaymakamlığı tarafından, Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu'na (YURTKUR) geçen eski Aydınlı Yurdu binasındaki spor aletlerinin değerlendirilmesi ve hayırseverlerin destekleriyle Kapalı Spor Salonu'nda oluşturulan Fitness Salonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Karacasu Halk Eğitim Merkezi bünyesinde hizmet vermeye devam ediyor. 5 Temmuz’da faaliyet göstermeye başlayan Fitness Salonu'na bugüne kadar 46’sı bayan, 51’i erkek toplam 97 kişi kayıt yaptırdı.

KAYITLAR ÜCRETSİZ

Ağırlık aletleri, koşu bantları, çalışma istasyonları, mekik aletleri ve bisikletlerin bulunduğu salonda, Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu mezunu Çiçek Turgut ve Osman Öztürk eşliğinde spor yapan katılımcılar, haftanın 3 günü birer saatlerini ayırarak sağlıklı yaşam adına çalışmalarını gerçekleştiriyor. 
  Tüm vatandaşların ücretsiz olarak kayıt yaptırabildiği belirtilirken, kayıtlar için detaylı bilgiye Karacasu Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne bağlı spor salonundan ulaşılabiliyor.

BEKLENTİLERİ KARŞILADI

Spor salonunda yaklaşık bir aydır çalışma yaptığını ifade eden Sibel Önem, salonun ilçe için son derece gerekli olduğunu kaydetti. 
  Önem, “Evde zaman zaman hareketsiz kalıyoruz. Bu açığı burada spor yaparak kapatıyoruz. Faydasını kısa sürede görmeye başladık. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Bu hizmetin Karacasu’ya kazandırılmasındaki çabalarından dolayı Kaymakam Hanım'a ve bizlere yardımcı olan Fahrettin Bey’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
  Vücut geliştirme ve sağlıklı yaşam adına Fitness Salonu'nun faydasını gördüklerini ifade eden Ali Koruk ise, “Hem stres atıyor, hem de sağlık adına değerli bir vakit geçiriyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.