Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Canan İnanç’ın da katıldığı toplantıda KODER Başkanı Özden, Belediye Başkanı Kayalı’ya Kuşadası Live ekibinin bir yıl boyunca yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verdi.

"ÇOK SAYIDA TURİSTE ULAŞILDI"

2017 yılı Turizm Haftası’nda faaliyete giren Kuşadası Live Projesi'nin bir yıl içerisinde Kuşadası’nın tanıtımına büyük fayda sağladığını kaydeden Özden, sosyal medyanın günümüzde önemli bir tanıtım mecrası olduğuna dikkat çekti. Proje ile çok sayıda yerli ve yabancı turiste ulaşıldığını ifade eden Özden, projenin ulaşılabilirliğini arttırmak için daha çok yatırım yapmak ve çalışmak gerektiğini belirtti. Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı ise, Kuşadası Live Projesi’nin tanıtım faaliyetlerinden memnuniyet duyduklarını belirterek projeye ellerinden gelen tüm desteği sunabileceklerini ifade etti.

KUŞADASI LİVE NEDİR?

Kuşadası Live, 2017 yılında KODER ve Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla, Kuşadası’nı yerli ve yabancı turistlere tanıtmak amacıyla kurulan dijital bir platformdur. Kuşadası Live dijital çağa ayak uyduran inovasyonlar ile kültür, sanat turizmini her yönüyle tanıtmakta, sosyal medya mecraları aracılığıyla Kuşadası’na gelmiş veya gelmeyi planlayan kişiler ile iletişim kanalı oluşturmaktadır. Kuşadası Live, yerel kültürü ve sahip olduğu coğrafi konum nedeniyle her yıl dünyanın birçok ülkesinden turistin tercih ettiği Kuşadası’nı artan rakamlarla daha fazla kişiye ulaştırmayı hedefleyen dijital bir tanıtım ağıdır. Kuşadası Live’a 'www.kusadasilive.com' internet adresi ile, Facebook, İnstagram ve Twitter hesaplarından ulaşılabiliyor.