MHP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, İlçe Başkan Yardımcısı Faik Akkuş ve Kadın Kolları Başkanı Belgin Dağyaran’ın da eşlik ettiği ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Müslüm Yıldırım, Ahmet Semih Arcan ve Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan da hazır bulundu.

"AYDIN'IN AĞIR SANAYİYE İHTİYACI YOK"  

          
  Önümüzdeki seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu söyleyen Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, "Aydın’a bilimsel verilerle, güçlü ve güçsüz taraflarını araştırarak hizmet vermek gerekir" dedi. 
  Aydın’ın ağır sanayiye ihtiyacı olmadığını söyleyen Akın, belediye bütçesinin ağırlıklı olarak turizme ayrılması gerektiğini dile getirdi. Akın, "Dünya ile aynı anda uzaklara bakmak lazım. Biz bunun için yola çıktık” ifadelerini kullandı.

"PAYDAŞLARIN İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ" 

Akın'a, adaylığı sürecinde başarılar dileyen Akdoğan, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde paydaşlarla işbirliği yapması gerektiğinin altını çizdi. Kuşadası’nda yaşanan bazı sorunlarda koordinasyon eksikliğinin etkisinden söz eden Akdoğan, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerin verimliliği adına işbirliği ve görüş alışverişi içerisinde olması gerektiğini anlattı.  
  Akdoğan, görüşmenin sonunda Akın'a Kuşadası Prestij Kitabı'nı hediye etti.