Törene, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didimspor Kulüp Başkanı Kadir Akar ile yönetim kurulu üyeleri, Adalet Eski Bakanı Seyfi Oktay, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu,,Belediye Meclis Üyeleri Maşallah Subaşı, Cemal Engil ve Vedat Ege, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç , Ticaret Odası meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanlığı yöneticileri, sporcular ve davetliler katıldı.

"MAÇLARA GİDİP DESTEK VERELİM"

Törende konuşan Didimspor Kulüp Başkanı Akar, tesislerin hayırlı olmasını dileyerek katkıda bulunanlara teşekkür etti. 
 Didim Belediye Başkanı Atabay ise bu tür hizmetlerin büyük önem taşıdığına işaret ederek, "Başkana ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu tür işler Didim ve Didimli gençler için önemli. Spor ve futbol çok önemli. Futbolu hepimiz seviyoruz ama hep başarı isteniyor. Önemli olan altyapıya önem vermek ve gençleri yetiştirmek. Maçlara gidip takımlarımıza destek verelim" ifadelerini kullandı. 
 

"KULÜPLERE SAHİP ÇIKILMALI"

Adalet Eski Bakanı Seyfi Oktay ise tesislerin Didim’e hayırlı olmasını dilerken sporun evrensel yönüne vurgu yaptı. Oktay, tüm kulüplere sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.      
  Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilirken tesisler gezildi. Açılışın ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu.