ADÜ Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Olcay Boyacıoğlu’nun danışmanlığını yaptığı "Probiyotik Tofu" projesi, TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları kapsamında, İzmir'de düzenlenen Birleştirilmiş Ege ve Güney Marmara Bölge Finallerinde, “Gıda ve Tarım” dalında üçüncülük elde etti.
TÜBİTAK yarışmasından dereceyle döndüler
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri, hayvansal gıda tüketmeyen veganlar için ürettikleri probiyotik soya peyniri projeleriyle, TÜBİTAK yarışmasında üçüncülük ödülü kazandı.
Trend Haberler
Didim'de o süreç başladı! İncelemeler ve keşif yapılacak
Kuşadası'nda yasaklara uymayanlara ceza var
Aydın pilot il oldu
Konserde evlenme teklifi Kuşadası’na damga vurdu
Aydın'da 48 kişi zehirlenmişti, artık yasak geldi!
İncir ağacının altında uyumak, bakın nelere yol açıyormuş