Yerel seçimlerin hararetli geçtiği ilçelerin başında gelen Köşk’te sular durulmuyor. Belediye Başkanlığına seçilen rakibi Nuri Güler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İYİ Parti Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna, ziyaret sonrası yapılan açıklamalarla şok oldu. Başkan Güler ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Tuna’nın seçim sürecinde attığı iftiralar nedeniyle vicdanını rahatlatmaya geldiğini savundu. Nuri Güler’in yaptığı açıklamaları kendisine yakıştıramadığını ifade eden Tuna da, vicdanen bir rahatsızlığının bulunmadığını söyledi.

“VİCDANINI RAHATLATMAYA GELMİŞ”

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, seçim dönemi boyunca rakibi olan Veli Tuna’ya kendisine yaptığı ziyaretten dolayı hem teşekkür etti, hem de kendisini eleştirdi. Güler, “Herhalde kendileri seçim sathı mahallinde çok iftirada bulundular. Sanırım bunun acısı ağır geldi. Vicdanını rahatlatmak için ziyarete gelmiş olabilir” dedi.

“BİZİM TEK GAYEMİZ KÖŞK OLMALI”

Başkan Güler’e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini ancak ziyaret sonrası yaptığı açıklamaları kendisine yakıştıramadığını ifade eden Tuna, “Kimseye iftira atmadan saygısız bir söylemde de bulunmadan kendi adıma seviyeli bir şekilde seçim sürecini atlattık. Vatandaşımızın da sandıkta verdiği karara saygım sonsuzdur. Dolayısıyla vicdanen yaşadığım bir hazımsızlık bulunmamakla birlikte ziyaretimdeki gayem kendisini tebrik etmek ve Ziraat Odası olarak Köşk için üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazır olduğumuzu söylemekti. Ben büyüklük yaptım ziyaret ettim, kendisine bu lafları hiç yakıştıramadım. Herhalde seçimin etkileri kendisinde devam ediyor. Bizim tek gayemiz Köşk olmalı. Ben Köşk’ümüz için çalışmaya her zaman devam edeceğim. Bu çabamı da yanlış anlamaya ve başka yerlere çekmeye gerek yok” diye konuştu.