Yeni sezonda, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele etmeye hazırlanan Aydınspor 1923’te yönetim kurulu üyelerinden Fevzi Subaşı taraftarı umutlandıracak açıklamalarda bulundu.
Yeni sezonda, Aydınspor 1923 Başkanı Hüsamettin Artan ve yönetim kurulu olarak 24 saat boyunca kulübün başarılı olması için çalışacaklarını belirten Subaşı, “Alacağımız tüm futbolcular Aydınspor 1923’ün büyük bir camia olduğunu bilecekler. Şu ana kadar kendini ispatlamış, kaliteli 12 futbolcuyu kadromuza kattık. Kulübümüze gelmek isteyen çok oyuncu var ve bu oyuncuları değerlendirmeye devam ediyoruz. Transfer çalışmalarına son sürat devam ediyoruz. Gelecek oyuncular da çok iyi. Bu sezon camiamıza güzel bir futbol izlettireceğiz. Taraftarımız da bizi severek maçlarımızı izlemeye gelecek. Taraftarımız olmazsa biz yokuz” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARIMIZ BİZE GÜVENSİN”

Aydınspor 1923’ü tekrar profesyonel lige çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizen Subaşı, “Toplamda altyapımızla beraber kadromuzun tamamı 27 kişi olacak. 25 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. İlk etap çalışmalarımızda denenmeye gelen futbolcularımızı görüp, 10 gün içinde aralarından bize katkı sağlayacak oyuncuları transfer edeceğiz. İlk etap kampımız Aydın’da olacak. İkinci kamp için düşündüğümüz yerler ise Afyon, Bolu ve Ödemiş. Hangisinin daha sağlıklı olacağına karar veriyoruz. 13 gün olarak düşündüğümüz kampın ikinci etabında hazırlık maçları da yapacağız. Hedefimiz şampiyon olarak 3. Lig’e çıkmak. Bu anlamda Aydın halkının desteğine ihtiyacımız var. Biz kuracağımız takımımıza güveniyoruz. Taraftarımız da bize güvensin. Bu iş ya olacak, ya olacak” şeklinde konuştu.