AK Partililer, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin sonuçlarının açıklanmasının ardından Efeler Atatürk Kent Meydanı’nda kutlama yaptı. Partililerin kutlamalarına AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş ile çiçeği burnunda milletvekili Metin Yavuz da katıldı. Cumhur İttifakı’na destek veren MHP’nin Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ile İl Başkanı Burak Pehlivan da, meydanda kutlama yapan AK Partilileri tebrik etti.

"BAŞARI ÇITAMIZ YÜKSELDİ"

Meydanda kurulan platformdan partililere seslenen İl Başkanı Ömer Özmen, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tur hayali kuranların hüsrana uğradığını söyledi. Aydın’da AK Parti’nin zafer kazandığını belirten Özmen, “AK Parti için, 'Aydın’da 2 vekil çıkartır, 3’üncüsü çok zor' diyorlardı. Biz 4 çıkarttık. Ülke genelinde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı da birinci yaptık. Bu seçimle birlikte başarı çıtamız yükseldi. Yerel yönetimler seçimlerinde de bu başarının üzerine çıkacağız” dedi.

"KAZANAN İSTİKRAR VE GÜVEN OLDU"

AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş, “Aydın, AK Parti ile hizmete doyacak. Aydın geleceğe daha güzel bir şekilde bakıyor. Bu seçimin kazananı istikrar ve güven oldu. Kazanan Cumhur İttifakı, kazanan adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan oldu. Cumhur İttifakı neydi? Yenikapı ruhuydu, yeni Türkiye’yi yeniden inşa etmenin adresiydi. Bu nedenle Devlet Bahçeli’ye, ülkücü kardeşlerime teşekkür ediyorum” diyerek Aydınlılara da teşekkür etti.

"ŞER ODAKLARINA HAK ETTİĞİ DERSİ VERDİK"

Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre Aydın'dan milletvekili olarak meclise giden isimlerden Metin Yavuz ise, “24 Haziran tarihe kalın harflerle yazdığımız, imzamızı attığımız, ülkemiz için çok önemli bir gün. Bugün şer odaklarına hak ettiği dersi verdik, vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. Konuşmaların ardından havai fişek gösterisi yapıldı. AK Partili Mustafa Savaş, Metin Yavuz ve İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın zeybeği ile zaferi doyasıya kutladı.