Karacasu MYO’ya bağlı Turizm Uygulama Oteli projesinin akıbeti ile ilgili Ses Gazetesi'nin sorularını yanıtlayan Doğanlı, eski yüksekokul binasının kendilerine verilmediğini söyledi. 
  Doğanlı, “Yaptık, bütün projelerimizi hazırladık. Bir tek içindeki su ve elektriği yoktu. Yerel halk, 'Biz bunu yapacağız' demişti. Bizim buna ayıracak bütçemiz yok. Rektör hocamız her zaman destek veriyor. Bölüm açarız, öğrenci talebi, hocam her şeye hazır. Ama kalkıp da sıfırdan bina yapmak konusunda üniversitenin böyle bir bütçesi olamaz. Bina yapılsın, biz devralalım. Ama orayı bize vermediler. En son yapılan toplantılarda, 'Yapacağız' dediler. Kendileri para toplayamadı. Ben ne yapayım şimdi?” ifadelerini kullandı.

"BİZE DESTEK ÇIKSINLAR"

Zaman zaman gündeme gelen 4 yıllık fakülte konusunda, “Dört yıllığa 20 kişi getirirsin. MYO’yu güzel yaparsın, 100 kişi gelir” değerlendirmesini yapan Doğanlı, okulda öğrenim gören mevcut öğrenci sayısının 800 civarında olduğunu aktardı. 
  Sınavsız geçişler kalktığı için bütün MYO’lar gibi kan kaybettiklerini ifade eden Doğanlı, ilçe esnafının ilgisizliğinden yakındı. Şimdiye kadar kendilerini ziyarete sadece bir esnafın geldiğini aktaran Doğanlı, “Karacasu’nun desteklerini bekliyoruz MYO olarak. Bize destek çıksınlar. Üniversite her zaman arkamızda ama Karacasulular da bize sahip çıksın. Bizimle ilgilensinler” diye konuştu.