Uzun yıllardır büyük bir çile olan Dallıca Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ndeki yol sorunu çözüme kavuşturuldu. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, eski Aydın yolu olarak bilinen ve Ordu Caddesi’ni Dallıca Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ne bağlayan alanda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol çalışmalarını inceledi. Başkan Özcan’a incelemeleri esnasında Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan, Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur ve İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural eşlik etti.

“YOLU GENİŞLETİYORUZ”

İsabeyli ile Nazilli merkezini birbirine bağlayan Dallıca Mahallesi’nde sık sık kazaların yaşandığı yolda genişletme çalışması yaptıklarını belirten Başkan Özcan, “Biz Nazilli'mizin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların hepsini çözmek için vazifeye geldik. Mevcut yolumuzda 30 metrelik beton ihata duvarı yapım çalışmalarımız sürüyor. Olası kazaların yaşanmaması ve trafiğin rahatlaması için yolumuzda genişletme çalışması yaptık. Nazilli'mizde yaşayan vatandaşlarımızın uzun yıllar sorun yaşadığı yolda bundan sonra trafik akışı daha rahat sağlanmış olacak. 6 metre genişliğindeki yolumuzu yaklaşık olarak 8 buçuk metreye çıkardık. İhata duvarının tamamlanmasının ardından çalışmalarımız bitmiş ve yolumuz da vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermiş olacak” dedi.

BELEDİYE İMKANLARIYLA YAPILIYOR

Dallıca Mahallesi’nde gerçekleşen çalışmaların tamamen belediye imkanlarıyla yapıldığını hatırlatan Özcan, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda yol bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.