İYİ Parti’nin kurucu üyelerinden ve eski milletvekili Mehmet Arslan, Nazilli Belediye Başkanı İYİ Parti’li Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Mehmet Arslan’a ziyaretinde partinin ilçe teşkilatı yöneticileri de eşlik etti.

TEŞKİLATA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Nazilli’de çalışmaların uyum içerisinde gerçekleştirildiğini söyleyen Arslan, “Kumaş güzel olunca meclis üyeleri, ilçe başkanları ve yönetimleri ile uyum içerisinde çalışmak başarıyı getirir. İnşallah bu birlik ve beraberlik devam eder. Nazilli’de çok güzel hizmetler yapacaklarına inanıyorum. Arkadaşların hepsi kendini aşmış ve idealist arkadaşlar. Benlik duygusunu aşıp, biz duygusuna sahip olmuş arkadaşlar. Böbürlenmek, üşenmek ve benlik yok, tek bir şey var o da hizmet. Hayırlı olsun” diye konuştu.

“KISA SÜREDE GÜZEL İŞLERE İMZA ATTIK”

Ziyaretlerinden dolayı Arslan’a teşekkür eden Başkan Özcan, “Biz her zaman ekip arkadaşlarımızla, meclis üyelerimizle uyum içerisinde çalışmaya gayret ettik. Nazilli'mizin menfaatine olacak, memleketimizin gelişimine ve büyümesine katkı sunacak projelerin arkasında olduk. Çok kısa sürede çok güzel işlere imza attık. Milletvekilimiz ve kıymetli ağabeyimiz Mehmet Arslan’a güzel düşünceleri ve nazik ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.