Adnan Menderes Stadı 1 No'lu Yan Saha’da oynanan karşılaşmanın 36. dakikasında Çine Madranspor ceza sahası içinde defansın elle oynaması sonrasında hakem, beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Nihat, Tepecik Tuğlaspor’u 1-0 öne geçirdi. 
  İlk yarı Tepecik üstünlüğü ile sona erirken ikinci yarıda konuk ekip Çine Madranspor rakibe hücumda baskı kurmaya çalıştı. 65. dakikada bu kez Tepecik ceza alanında elle oynama sonrasında yine penaltı kararı çıktı. Geçen haftanın golcüsü Erhan Ankara topu ağlara göndererek Çine Madranspor’da 1-1’lik eşitliği sağladı. 
  75’te Çine Madranspor kalecisi Osman rakibine kasıtlı sert müdahale yaparak hakem Ersin İşsever tarafından direkt kırmızı kart ile oyundan atıldı. Osman’ın yerine kaleye Mustafa geçti ve kalan dakikalarda kaleyi korudu. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. 
  Sahadaki her iki takımında mücadelesi izleyenlere heyecan verirken, dışarıda yaşanan olaylar ise büyük üzüntü yaşattı.
 

MAÇ SONRASI GERGİNLİK

Maçın son düdüğü ile birlikte iki takım arasında oyunculardan kimi birbirini tebrik ederken, kimi de birbiriyle ağız dalaşı yaşadı. Saha içinde yaşanmayan sıkıntı soyunma odalarının önünde arbedeye döndü. 
  Tepecik Tuğlasporlu bazı yöneticiler ve Çine Madranspor kalecisi Osman arasında arbede yaşandı. Kavgaya dışarıdan katılanlar olunca saniyeler içinde olaylar büyüdü. Çevik Kuvvet ekipleri olayları yatıştırırken iki kişinin arbedede yaralandığı öğrenildi.

DİNÇER’E TEPKİ

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile Tepecik Tuğlaspor’un yeni Antrenörü Yaşar Var arasında da küçük bir gerginlik yaşandı. 
  Önce selamlaşarak tokalaşan ikili arasında, Başkan Dinçer’in argo konuşması sonucu gerilim yaşandığı öne sürüldü.  
  Antrenör Yaşar Var, olup bitene anlam veremezken, Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer stattan ayrıldı. 
  Tepecik Tuğlaspor Genel Kaptanı Hasan Karaca, yaşanan diyalogdan dolayı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e tepki gösterdi. 
  Karaca yaptığı açıklamada, “Maç içinde bir sıkıntı yoktu. Dışarıda yaşanan arbede sonrasında Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve takımımızın antrenörü arasında yaşanan diyalog bizi üzdü. Başkan Dinçer, hocamız Yaşar Var’a ‘Eşek Yaşar’ diyerek hakarette bulundu. Kendisini esefle kınıyoruz. Yapılan ayıp” ifadelerini kullandı.