Aydın Futbol 2. Amatör Küme 1. Grup’ta geçen hafta Yılmazspor’u 1-0 mağlup eden Aydın Büyükşehir Belediyespor şampiyon oldu. Ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Aydın Büyükşehir Belediyespor, önümüzdeki sezon 1. Amatör Küme’de mücadele hakkını kazandı. İlk kez katıldığı ligde şampiyonluğa ulaşan Aydın Büyükşehir Belediyespor, önümüzdeki günlerde kupayı kaldıracak.

"HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK" 

Aydın Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Altuntaş, şampiyon oldukları için mutlu olduklarını söyledi. Altuntaş, “Ocak ayının ortasında kurduğumuz futbol takımını Başkanımız Polat Bora Mersin’in vermiş olduğu destekle kulübümüzün adına yakışır futbolcular ve teknik sorumludan oluşan kaliteli, karakterli ve lider ruhlu bir ekip haline getirerek 4 Şubat’ta ilk maçımıza çıktık. O günden bu yana hedefimiz şampiyonluktan daha fazla fair play ve centilmen bir takım olarak anılmaktı. Öncelikle bu hedefimizi gerçekleştirdik. Tüm takımların ve Aydın futbol seyircisinin sempati duyduğu bir takım oluşturduk" ifadelerini kullandı.  

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

"Sezonun son haftalarına girerken de bu takım bu şampiyonluk tacını takarak vermiş olduğumuz emeklerin karşılığını aldı" diyen Altuntaş, şunları kaydetti: "Hedefimiz 1. Amatör Küme’de de aynı futbol mantalitesini devam ettirerek Aydın’da başarıyı ve centilmenliği içine sindirmiş bir kulüp olarak yolumuza devam etmektir. Bu şampiyonlukta emeğini geçen teknik sorumlumuz Mustafa Ünlü ve futbolcularımızdan, malzemecimize kadar olmak üzere yönetim olarak hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz."