Ziyarete Didim Belediyespor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı olan Bedri Altıntaş, Tekvando Takımı Antrenörü Altan Akyol, Engelliler Derneği yöneticileri ile tekvando takımı sporcuları katıldı.

ATABAY'A DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Aydın'da yapılan il seçmelerine ümitler, minikler ve yıldızlar kategorisinde 11 sporcu ile katıldıklarını belirten Akyol, “Bu seçmelere ümitlerde 2, yıldızlarda 1, miniklerde de 8 sporcu ile katıldık. Bu yarışmada 3 altın, 5 gümüş, 4 bronz madalya aldık. Bu sporcularımız minikler, yıldızlar, ümitler Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandılar. Yapılacak Türkiye Şampiyonalarına Didim Belediyesi Kulübü olarak Belediye Başkanımızın da desteği ile katılacaklar. İnşallah başarılı olacağız. Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi. 
  Altıntaş ise hem Engelliler Haftası'nı kutlamak, hem de tekvando takımının başarısına ortak olmak adına ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kulübümüz bünyesindeki tekvando takımı dereceye girerek 4 tane madalya kazandı. Başkanımızı ziyarete geldiler. Ayrıca Engelliler Haftası münasebeti ile engellilerimizi başkanımıza getirdik. Engelliler Haftası önümüzdeki hafta başlıyor. Bu nedenle de Engelliler Derneği olarak başkanımızı ziyaret ederek verdiği destekleri için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

HEDİYE PAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da, tekvando sporcularına gösterdikleri başarılarından dolayı teşekkür etti. Ziyarete gelen Engelli çocuklarla tek tek sohbet eden Atabay, tüm çocuklara belediye tarafından hazırlanan hediye paketlerinden takdim etti.