Durmuş Uluçay’ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak cenaze namazının kılınacağı Nazilli Koca Camii'ne getirildi. Uluçay ailesi taziyeleri cami avlusunda kabul etti. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin omuzlarında cenaze arabasına konan Durmuş Uluçay'ın cenazesi, Eğriboyun Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi. 
  Ölümlü kaza, Zafer Mahallesi, Ordu Caddesi, Nohutçu Kahveleri mevkisinde Cumartesi saat 04.30 sıralarında meydana geldi. İsabeyli Mahallesi’ne müşterisini bıraktıktan sonra Nazilli’ye dönmek için hareket eden evli ve 2 çocuk babası Durmuş Uluçay yönetimindeki 09 T 2006 plakalı taksi, yola ters yönde park eden 20 VB 050 plakalı TIR’a ön tarafından çarpmıştı. Kazada, taksi şoförü Uluçay olay yerinde yaşamını yitirdi. Yapılan incelemenin ardından Durmuş Uluçay'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Cenazeye AK Parti Aydın Milletvekili Kuvvet Erim, 24’üncü dönem AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Devlet Hastanesi (NDH) Başhekimi ve İlçe Sağlık Müdürü Opr. Dr. Şafak Çalışkan, siyasi parti başkanları ve temsilcileri, taksi şoförleri, Nazilli Devlet Hastanesi çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede baba Bekir Uluçay ve NDH'de Sekreter olan eşi Özlem Uluçay gözyaşlarını tutamadı.