AK Parti Nazilli ilçe teşkilatının Öğretmenevi'nde düzenlediği bayramlaşma programına Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in yanı sıra, AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Eftal Kırlıoğlu, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, mahalle başkanları, muhtarlar ve partilileri katıldı.

PARTİLİLERİN BAYRAMINI KUTLADI 

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak'ın şehir dışında bulunması nedeniyle programa katılmadığı programda konuşan Bekir Kuvvet Erim, "Ramazan Bayramı’nın öncelikle milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Bayramları tam olarak yaşayabilmemiz için içimizde varsa kin, öfke ve düşmanlık gibi hisleri bir kenara bırakıp kötü duygulardan arınarak kardeşlik, selamlaşma ve sevgiyi tekrar canlandırmalı, büyüklerimizi ziyaret edip küçüklerimizi sevmeliyiz. Rabbim her koşulda beraber olmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ 

Tebrik konuşmasının ardından Nazilli’ye yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi veren Erim, eski polis okulu arazisinin millet bahçesi olmasının düşünüldüğünü, eski hastane arazisine de okul yapımının başlayacağını, jeotermal seracılığın Nazilli’ye getirileceğini, kütüphanenin kültür merkezine taşınacağını, köyden mahalleye dönen yerleşim yerlerine de valilik kanalıyla hizmet götürüleceğini söyledi.

AYDINLILARDAN DESTEK İSTEDİ 

Konuşmasının bir bölümünü İstanbul seçimlerine ayıran Bekir Kuvvet Erim, Türkiye Cumhuriyeti devletinin şu anda iç ve dış güçlerle yoğun bir şekilde mücadele ettiğini belirtti. Erim, “Yüz yıllardır kahramanlık destanı yazan biz efeler, haksızlık ve hukuksuzluğa karşı hiçbir zaman boyun eğmedik. Bu sebeple İstanbul’da ikamet eden eş, dost ve akrabalarınızdan milli iradeye sahip çıkması konusunda rica etmenizi istiyoruz. Aşkla yürüdüğümüz memleket yolunda Rabbım bizlere hayırlı işler yapabilmeyi nasip etsin”sözleriyle Aydınlılardan İstanbul seçimleri için destek istedi.