Ekonomi Kulübü Aydın Şube Başkanı Yıldıray Servet Çınar ile Kulüp Üyeleri Hidayet Akalın, Rahmi Gündem ve Yavuz Kaya, AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, AYSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Merve Alpargun Altıntaş ve Sinan Yılmaz ile AYSO Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Dursun hazır bulundu. Odanın çalışmaları hakkında bilgiler veren AYSO Başkanı Şahin, 2008’den bu yana oda olarak çalışmalarını yatırım, AR-GE, üretim, ihracat, istihdam ve nitelikli eğitim olarak yürüttüklerini söyledi.

MESLEK LİSESİ ASTİM OSB’YE DEVREDİLDİ 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Astim Organize Sanayi Bölgesi’nde yaptırılan 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine büyük önem verdiklerini dile getiren Şahin, "Lisede ilimizdeki imalat sanayinin talep ettiği nitelikte öğrencilerin yetiştirilmesi amaçlanmıştır. İlimiz ve bölgemiz için gelecek nesillerin mesleki eğitim tercihinde ve en iyi şekilde yetişmesinde örnek bir çalışma olacaktır. Ayrıca lisenin devri imzalanan protokolle Astim OSB’ye verilmiştir" dedi

ANAOKULU PROJESİ HAYATA GEÇTİ 

2017 yılı sonunda ‘Çalışan Anneler Mutlu Çocuklar’ anaokulu projesini hayata geçirdiklerini belirten Şahin, “Bu anaokulu projemize 2015 yılında başlayıp, 2017 yılı sonunda tamamladık. Anaokulu, TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulunun fikri ile ortaya çıkmış, Aydın Sanayi Odası tarafından projelendirilmiş ve Aydın Organize Sanayi Bölgesi içinde yapılmıştır. Anaokulumuzu Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger’in makamında imzalanan protokol ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devrettik. Anaokulunda 3-6 yaş arası çocuklarına yönelik bakım ve eğitim hizmetleri verilmektedir’’ diye konuştu. 
Görüşme sonrasında Ekonomi Kulübü Aydın Şube Başkanı Yıldıray Servet Çınar, AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin’e plaket takdim etti.