Nazilli Grubu olarak da bilinen 1. Grup'ta Pamukörenspor deplasmanda Kuyucakspor'u son hafta mağlup ederek şampiyon oldu. Ada Grubu'nda ise Davutlar Belediyespor açık ara farkla 4 hafta önceden şampiyonluğunu ilan ederek Süper Lig'e yükselen ilk takım oldu. Efeler Grupları olan 3. Grup'ta son hafta Koçarlı Belediyespor, Ulukonakspor'u hükmen 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. 4. Grup'ta ise yine son hafta Aydın İdman Yurdu, Yenipazar Gençlerbirliği Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

KÜME DÜŞEN TAKIMLAR

Ligden küme düşen takımlar ise 1. Grup'ta Feslek Gelenbespor, 2. Grup'ta Bağarası Belediyespor, 3. Grup'ta Dallıcaspor ve 4. Grup'ta DSİ Spor takımları oldu. Küme düşen takımlar gelecek sezon 2. Amatör Küme'de mücadele edecek olmanın üzüntüsünü yaşadı.

EN ÇOK KOÇARLI ATTI

Ligde en çok gol atan takım ünvanı ise Koçarlı ekibinin oldu. 4. Grup şampiyonu Koçarlı Belediyespor, 63 kez rakip fileleri havalandırdı.

EN AZ DAVUTLAR YEDİ

Ligde şampiyonluğunu 4 hafta önceden ilan eden 2. Grup'taki Ada ekibi Davutlar Belediyespor, en az gol yiyen takım ünvanını kazandı. Davutlar Belediyespor ligde 54 gol atarken, kalesinde ise sadece 10 gol gördü.