Seçimin sonuçlanmasının ardından açıklama yapan İYİ Parti Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna, “Tek gayemiz Köşk’ümüze hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu yolda, binlerce yoldaş edindik. Eşim, dostum, yol arkadaşlarımla beraber Köşk'ün teveccühünü kazanmak için var gücümüzle çalıştık. Bu süreçteki en büyük kazancım, binlerce hemşehrimin sevgisini kazanmak ve onlarla kucaklaşmak olmuştur. Siyaset çok uzun soluklu, sabır, emek, vefa, çalışma gerektiren, kendini milletine adama alanıdır. Bizlerden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen, gönülden destekleyen hemşehrilerime saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na desteklerinden, İYİ Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi'nin kıymetli teşkilat mensuplarına ve gecesini gündüzüne katan genç kardeşlerime de ortaya koydukları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘KÖŞK’ÜN HİZMETKARI OLMAK ŞEREFTİR’

Seçimleri kaybetmiş olmasının kendisini Köşk’e hizmet etmekten alıkoyamayacağını kaydeden Veli Tuna, “Sivil toplum kuruluşlarındaki hizmetlerimi ve Köşk'ümüzün tarım alanındaki faaliyetlerini hız kesmeden devam ettireceğimi belirtmek isterim. Bizim yola çıkma gayemiz Köşk'ümüze olan hizmet aşkımızdı. Bundan sonra da Köşklü hemşehrilerim ve çiftçi kardeşlerim için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Bu can bu bedende oldukça Köşk’ümüze hizmet etmeye devam edeceğiz. Köşk'ümüzün hizmetkarı olmak benim için şereftir” ifadelerini kullandı.
  Veli Tuna konuşmasının sonunda rakibini tebrik etti. Tuna, “Demokrasinin en güzel olayı olan seçme ve seçilme hakkını kullanarak Köşk Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Nuri Güler’e ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın hepsine yeni dönemde başarılar dilerim” diye konuştu.