Aydın'ın Nazilli ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimlerine Millet İttifakı'nın belediye başkan adayı olarak giren ve seçimden zaferle ayrılan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Başkan Özcan'ın çocuklarla birlikte çekildiği fotoğrafların yer aldığı paylaşımda "En büyük servetimiz, çocuklarımız." ifadeleriyle birlikte #HerşeyÇokGüzelOlacak etiketi kullanıldığı görüldü. Kısa sürede büyük beğeni toplayan paylaşım, Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek olarak yorumlandı.

HER KESİMDEN DESTEK GELDİ!

31 Mart Yerel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ancak YSK'nin tartışmalı kararıyla mazbatası alınan Ekrem İmamoğlu, seçimlerin iptal edilmesi kararının ardından yaptığı açıklamada, "Artık herkes konuşacak, Artık konuşma vakti. Sanatçı da konuşacak, iş insanı da konuşacak" çağrısında bulunmuş ve açıklamasını 'Her şey çok güzel olacak' diyerek bitirmişti. İmamoğlu'nun bu açıklamasının ardından başta sanatçılar olmak üzere sosyal medyada milyonlarca #herşeyçokgüzelolacak paylaşımı yapıldı.

SLOGAN NASIL ORTAYA ÇIKTI?

'Her şey çok güzel olacak' sloganı, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki seçim çalışmasında bir çocuk tarafından bulunmuştu. Seçim otobüsüne yanaşan Berkay Gezgin isimli çocuk, "Ekrem abi, her şey çok güzel olacak" demiş, İmamoğlu da çocuğa "Aynen. Aferin sana delikanlı. Her şey çok güzel olacak. Çocuğa bak 'Her şey çok güzel olacak' diyor. Bu inanç yeter bize" diyerek cevap vermişti.