Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren Millet İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna, Serdaroğlu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

‘SEN BAŞTAN YENİLGİYİ KABUL ETMİŞSİN’

Rakibi Nuri Güler’in Akçaköy’deki açıklamalarına değinen Tuna, “Nuri Güler Akçaköy mahallemizde yaptığı konuşmasında, ‘Kestane hali yapacağız ama biz bunun adına kestane hali diyemeyiz. Çünkü yasa gereği hal yatırımlarını Büyükşehir yapıyor. Biz buna köylü pazarı diyeceğiz’ demiş. Doğru, hal yatırımını Büyükşehir yapıyor. Nuri Bey daha sayın Savaş’ın ve partisinin Büyükşehir'i alacağına inanmıyor olacak ki, hesaplarını ona göre yapıyor. Yani diyor ki, ‘Sayın Savaş bu seçimi zaten kaybedecek, ben de büyükşehirle anlaşamam, hal isteyemem, en iyisi biz hal yerine pazar yapalım’ diyor. Sen, ‘Sayın Savaş Büyükşehir Başkanı olunca birlikte Köşk’e kestane hali yapacağız’ bile diyemiyorsun. Sen baştan kendi Büyükşehir adayının yenileceğini kabul etmişsin. Biz bu yola çıkarken Özlem hanımın büyükşehiri, bizim de Köşk’ü büyük bir farkla kazanacağımızdan şüphemiz yoktu” dedi. 
  CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız da Köşk Belediye Başkan Adayı Tuna için destek istedi. Projeleri büyük beğeni toplayan Tuna’ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.