Didim Belediyesince 2 Temmuz Pir Sultan Abdal Parkı'nın açılışı kapsamında Grup Pir Sultan Abdal Konseri düzenlendi. Konser programına CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok, Başkan Atabay, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, İYİ Parti İlçe Başkanı Ekrem Nuri Büyükpoyraz ile binlerce vatandaş katıldı.

"GÜZEL GÜNLERİ BİRLİKTE GÖRECEĞİZ"

Katılım yoğun olduğu konser öncesinde alandaki Didimlilere seslenen Başkan Atabay, “Bugün buradaki bu coşku ve beraberlik şunu gösterdi ki, bu iş bitmiş. Şimdi alanda bulunan değerli Didimliler İstanbul’u, Ankara’yı, Bursa’yı ve Antalya’yı alacak mıyız? Didim’i alacak mıyız?" diye sordu. Vatandaşlardan, "Alacağız" yanıtını alan Atabay, sözlerini şöyle sürdürdü: "O zaman bu iş bitmiştir. Sizlerin gayreti ve desteğiyle daha güzel günleri birlikte göreceğiz. Hep birlikte Didim için çalışmaya devam edeceğiz."

MÜZİK ZİYAFETİ

Altıok ise 2 Temmuz 1993’teki olayların ülkedeki barışa ve özgürlüğe olumsuz etki yaptığını belirterek, birlikte mücadelenin önemine değindi. Ardından sahne alan Grup Pir Sultan Abdal, farklı dillerde söylediği parçalarıyla alandakilere müzik ziyafeti çekti.