Efeler ilçesindeki Aydın Adliye Sarayı içinde avukatlara hizmet veren Aydın Barosu, kendi hizmet binasını yapmak için Kadıköy Mahallesi'nde yaklaşık 7 dönüm büyüklüğünde arsa satın aldı.

500 KİŞİLİK KONFERANS SALONU

Baro Başkanı avukat Gökhan Bozkurt, araziyi satın almalarının ardından, binayı yapmak üzere harekete geçtiklerini söyledi. Aydın'a modern bir hizmet binası kazandıracaklarını belirten Bozkurt, "Baro hizmet binamız için arazimizi satın aldık. Arazinin imar durumu ile ilgili çalışmalar tamamlandıktan sonra, proje aşamasına geçilecek. İhtiyaçlarımıza uygun bir bina yapılması için Türkiye Barolar Birliği (TBB) ile sürekli istişare halinde olacağız. 500 kişilik bir konferans salonu olan, sosyo-kültürel faaliyetlere hizmet veren, personelimizin ve meslektaşlarımızın rahatlıkla çalışabileceği modern bir hizmet binası arzu ediyoruz. TBB de bizim gibi düşünüyor. Çok geciktirmeden temel atacağız. Hızlıca da inşaatımız tamamlanacak ve hizmet binamıza kavuşacağız" diye konuştu.

"ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYORUZ"

Adliye binasında, fiziken yetersiz bir alanda hizmet verdiklerini hatırlatan başkan Bozkurt, "Biz burada mümkün olmayan bir hizmeti üretiyoruz. Çok dar bir alanda çalışıyoruz. Kaliteli bir hizmet verdiğimizi düşünüyorum ama personelimiz ve yönetimimiz ile birlikte çok zor şartlar altında görev yapıyoruz. Kendi binamıza taşındığımızda rahatlayacağız" dedi.