Efeler ilçesindeki Murat Hale Küçükoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojisi öğrencileri örnek bir geri dönüşüm projesine imza attı. Gıda Mühendisi ve Gıda Teknolojisi Alan Şefi Saadet Ekiz'in yönetiminde öğrenciler, "Narenciye kabukları çöpe gitmesin, mutfağa kazandırılsın" isimli proje kapsamında portakal, turunç, limon, mandalina ve nar kabuklarını kurutarak toz haline getirdi. Narenciye tozları mutfakta gıdalara lezzet katmanın yanı sıra cildi güzelleştirmek, vücuttan toksinleri atmak amacıyla kullanılıyor.
Narenciye kabuklarından mucizeler yarattılar
Aydınlı lise öğrencileri, kuruttukları narenciye kabuklarını toz haline getirerek hem mutfakta, hem de cildin güzelleşmesinde kullanılmasını sağladı.
Trend Haberler
Konserde evlenme teklifi Kuşadası’na damga vurdu
Aydın'da 48 kişi zehirlenmişti, artık yasak geldi!
Nazilli'de sağanak yağış etkili oldu, ağaçlar devrildi
İş arayanlar dikkat -Nazilli ve çevre ilçelerden 150 kişi alınacak
Kuyucak'ta 4 bin metrekare arazi için acele kamulaştırma kararı
Et ve Süt Kurumu Güncel Et Fiyatları Belli Oldu! Yeni (Zamlı) Fiyat Listesi 2024