Özel sektörde çalışan 32 yaşındaki Mehmet Özboyacı ile 26 yaşındaki Esra Koç, 19.05 Dünya Galatasaraylılar Günü'nde nikahlandı. Efeler Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen nikah törenine genç çift, taraftarı oldukları Galatasaray'ın formaları ile katıldı. Genç çifte aileleri ve dostları da ayak uydurdu.

FENERBAHÇELİ NİKAH MEMURU

Galatasaraylı genç çiftin nikahını, üzerinde Fenerbahçe forması bulunan Efeler Belediyesi Nikah Memuru Tahir Altındiş kıydı. Bir ömür boyu birlikteliğe 'evet' diyen çiftin şahitliğini yapan Cansu Dadak'ın üzerinde Galatasaray, Mehmet Vefa Silleli'nin üzerinde de Fenerbahçe forması yer aldı.

NİKAH ŞEKERİ YERİNE MAMA

Nikahın ardından, tebrikleri kabul eden Mehmet-Esra çifti, çok mutlu olduklarını dile getirerek, "İkimiz de Galatasaraylıyız. Nikahımızı, ölümsüz kılmak istedik. Bunun için Dünya Galatasaraylılar Günü'nde nikahımızı kıydırdık. Sevdiklerimiz de bizi yalnız bırakmadı çok mutluyuz" dedi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı nikah töreninde genç çift, davetlilere nikah şekeri yerine ise içinde kedi-köpek mamasının bulunduğu paketler dağıttı.