31 Mart seçimlerinin ardından Nazilli’nin yeni belediye başkanı olan Kürşat Engin Özcan’ı, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Nuri Arslan ve yönetim kurulu hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkanlık makamında yapılan ziyarete Başkan Arslan’ın yanı sıra yönetim ve denetim kurulu üyeleri de katıldı. Karşılıklı görüş alıverişinde bulunan ziyarette Arslan ve beraberindekiler Başkan Özcan’ı hem seçilmesinden dolayı tebrik etmek hem de Nazilli Sanayi Sitesinin sorunlarını iletti.

ARSLAN SANAYİ ESNAFI ADINA SIKINTILARI ANLATTI

Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan özellikle sanayi sitesindeki esnaflardan gelen bazı şikâyet ve beklentilerini Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a anlattı. Arslan konuşmasında, “Sanayi Sitemiz içinde dükkanları bulunan ortaklarımız ve esnaflarımız özellikle kış aylarında yağmur suyunun tahliye olamaması, dükkan önlerinde oluşan yoğun su birikinti ve göllenmeler nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını belirtmekteler. Esnafların mağduriyetlerinin giderilmesi için Blok aralarında ve yollarında su biriken yerlerin tespit edilerek problemin giderilmesi gerekmektedir. Sanayi Sitesi içinde Blok kenarlarında bulunan seyyar satıcı ve aperatiflerin de gıda malzemelerini kaldırımlarda, yol kenarlarında teşhir etmekte ve kaldırımları tümüyle işgal etmektedir, insan sağlığını tehdit eden ortamlarda satış yapılmakta olup, bu hususlardan kaynaklanan şikâyetler bizlere ulaşmaktadır. Sitemizin daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşması için blok kenarlarındaki ve site içinde gelişigüzel yer edinmiş olan seyyar satıcıların kaldırılarak bir yerde toplanmalarının sağlanmasını istiyoruz” dedi.

“BELEDİYENİN DESTEKLERİNİ BEKLEMEKTEYİZ”

Sanayi sitesinin daha temiz görünmesi adına site içindeki ana yollar ve bloklar arası yolların, kaldırım kenarlarının düzenli olarak süpürülmesini isteyen Başkan Arslan, “Bunlara ilave olarak Yeni Sanayi Mahallesinde bulunan Yeni Sanayi Cumhuriyet Camiinin batısında yer alan Galericiler Sitesi ve Kooperatifimize ait rezerv alanın etrafında ve muhtelif yerlerinde bulunan çöp ve moloz atıklarının bulunduğu yerden kaldırılarak bu rezerv alanda fabrikalarını kuran sanayicilerin mağduriyetlerinin önlenmesini ve yeni atık atılmasının önüne geçilmesini istiyoruz. Sanayi Sitesi içerisinde kendi üretmiş olduğu ürünleri iç ve dış ülke pazarlarına satışını yapan ya da yapmaya çalışan bir çok esnaf bulunmakta ve Nazilimizde ticaret yapmaya çalışan bu küçük ve orta ölçekli sanayici ve esnaflarımız üretmiş olduğu ürünlerin tanıtımını ve satışını yapabilmek için bir teşhir alanı istemektedir. Bu suretle; üyelerimiz ve esnaflarımız tarafından şikayet edilen ve doğal olarak Belediyemiz tarafından çözüme kavuşmasını bekledikleri problemler hakkında gerekenlerin yapılması, beklentilerin karşılanması ve Teşhir alanı oluşturulması için desteklerinizi beklemekteyiz” ifadelerine yer verdi..

“SORUNLARA BİRLİKTE ÇÖZÜM GETİRECEĞİZ”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da anlatılan konuların tümüne sıcak baktıklarını belirterek, alt yapı ve diğer konularda sorunlara birlikte çözüm getireceklerini ifade etti.