Çerçioğlu, CHP ve İYİ Parti ilçe teşkilatlarına da ziyaret gerçekleştirdi. Çerçioğlu, Nazilli'de ilk olarak partisinin İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. İYİ Parti İlçe Örgütü'nü de ziyaret eden Çerçioğlu'nun son durağı, Nazilli Belediyesi oldu. Belediye binası önünde çiçeklerle karşılanan Çerçioğlu'na CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı, partilerin yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri eşlik etti.

"NAZİLLİ ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ"

Ziyarette konuşan Çerçioğlu, Nazilli’nin yetiştiği yer olduğuna işaret etti. Çerçioğlu, “Belediyeye uzun süredir gelmiyordum. Ama sürekli Nazilli’ye geliyordum. Hizmetlerimizi vatandaşlarımızla beraber yapıyorduk. Yine devam edeceğiz. Ama Nazilli şimdi daha güçlü. Daha önce tek kanatlı kuş gibi, yarı uçuyordu, yarı uçmuyordu. Şimdi çok değerli kardeşimle beraber çok güzel hizmetler vereceğiz” dedi.

AKŞENER'E SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Nazilli'de gerçekleştirilecek hizmetlerle ilgili Başkan Kürşat Engin Özcan ile toplantı yaptıklarını, hizmetlere Özcan'ın karar verdiğini dile getiren Çerçioğlu, “Geçen hafta Başkan Özcan’la toplantı yaptık. Nazilli’nin üstyapıyla ilgili ciddi sorunları var. Hem kapanan beldeler, köylerde hem de şehir içinde asfaltlama yapmamız gereken yerler var. Gerçekten çok kötü. İlk önce asfaltlamadan başlayacağız. Altyapıdan başlayalım dedik. Bu işlerin sıralamasına da tamamen Kürşat Başkan karar verdi. Ben karar vermedim. Sayın başkanın önderliğinde, biz Büyükşehir olarak Başkan Özcan’a tam desteğiz, full desteğiz. Bütün Büyükşehir’in kapıları Nazilli Belediyesi’ne sonuna kadar açıktır. Başkan’ın Büyükşehir’den istediği ne varsa yapmaya hazırız. Biz dediğini ikiletmeyeceğiz. Çünkü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e söz verdim” diye konuştu.

"KİMSEYE PUSU KURMADIM"

Hoşgörü ve birliktelik taraftarı olduklarına vurgu yapan Çerçioğlu, “Hizmet yaptığım sürece hiç kimseye pusu kurmadım. Nazilli Belediye Başkanı ve halkı ne isterse imkanlar dahilinde Nazilli halkının hizmetinde olacağız” ifadelerini kullandı.

"DERMAN BELEDİYECİLİĞİYLE TANIŞTIRDIK"

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ise yerel seçim öncesinde Millet İttifakı olarak çok iyi çalıştıklarını belirtti. Çankır, şunları kaydetti: “İlçe belediyelerimizi derman belediyeciliğiyle tanıştırdık. Büyükşehir Belediyemizi de Türkiye’de oy oranında üçüncü olarak Millet İttifakı olarak kazandık. Zaten 5 yıllık geçen süreçte sosyal belediyecilik anlayışıyla Aydın’da önemli, örnek bir belediyecilik sergileyen projelere imza atan Çerçioğlu’nun ilçe belediyelerine yansıyan enerjisi ile CHP’nin belediyeciliğini Millet İttifakı'nın enerjisiyle Aydın’da yüzde 85’ini ve ilçe belediyelerini de kazandık. Nazilli'nin uzun süredir hizmet anlamında sıkıntıları vardı. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra hızla Başkanlarımız Özcan ve Çerçioğlu Nazilli’nin kayıp yıllarını bir an önce kapatmak için çalışmalarına başladılar."

"İŞ BİRLİĞİ ÇOK DEĞERLİ"

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı da, “Bu sürecin başlangıcında yola çıkarken, Türkiye genelinde 24 Haziran’da hem de 31 Mart seçimlerinde siyasi dengeleri değiştirecek şekilde Millet İttifakı olarak çok güzel bir iş birliği yaptık. Sonucunda da Nazilli’yi aldık. İttifak yapmamız dönüm noktası oldu. Artık bundan sonra hizmet seferberliği başlatmak gerekir. Bu noktada da Büyükşehir Belediyesiyle ilçe belediyelerinin iş birliği çok değerli. Bu anlamda Aydın'da bu iş birliği çok güzel” şeklinde konuştu.

"YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Seçimlerde çok uyumlu çalıştık ve bunun semeresini de aldık. Artık bundan sonra yeni bir dönem başladı. Bütün arkadaşlar olarak hizmet için canla başla çalışacağız. Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte ve destekleriyle ilçemize hizmet zamanı başladı. Yoğun bir çalışama temposu içinde 18 saat çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Çerçioğlu’nun bilgeliği ve destekleriyle inşallah Nazilli’mizde iyi şeyler olacak. Vatandaşımız her şeyin en iyisine layık” dedi. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ziyaret sırasında Başkan Çerçioğlu’na hediyeler takdim etti.