Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup ekiplerinden Aydınspor 1923’ün sezon başında Torbalıspor’dan kadrosuna katarak yuvaya döndürdüğü 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkay Günay, Ses Gazetesi’ne çok önemli açıklamalar yaptı. Efe’nin orta sahadaki beyni olan Berkay, ikinci kez geldiği yuvasında daha hırslı olduğunu ve şampiyonluk yaşamak istediğini açıkladı.

“ADAYI YIKACAĞIZ”

Bu hafta sonu karşılaşacakları Kuşadasıspor maçı için görüşlerini bildiren Günay, “İlk hafta Serinhisarspor maçında istemediğimiz bir yenilgi aldık. Çok iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Sayısız gol pozisyonundan yararlanamadık. Bu hafta oynayacağımız Kuşadası derbisinde sahada gülen taraf biz olmak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz ve gerekenleri yapıp ilk galibiyetimizi elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

Yuvasına şampiyonluk için tekrar döndüğünü açıklayan Berkay, “Aydınspor 1923’e tekrar döndüğüm için çok mutluyum. Kurulan kadro ligi şampiyon tamamlamak için iyi bir kadro, hep birlikte her şeyin üstesinden gelerek mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Sezon sonunda kupayı memleketimize getireceğiz” dedi.

“15 GOL HEDEFİM VAR”

Bu sezon başta duran toplar olmak üzere goller atmak istediğini söyleyen 28 yaşındaki yıldız oyuncu, “İlk gelişimde de kendi açımdan iyi bir performans sergilemiştim. 10 gol atma başarısı göstermiştim. İnşallah bu yıl da atacağım gollerle puanları toplamayı başarırız. En az 15 gol atmak istiyorum, kendime bu hedefi koydum” diye konuştu.

“DAHA BÜYÜK BAŞARILAR İSTİYORUM”

2’nci kez Aydınspor 1923’e dönmesini değerlendiren Berkay, sözlerine şöyle devam etti: “Burası benim memleketim. Aydınspor 1923 formasını giymek gurur verici. İlk dönemimde çok güzel bir sezon geçirmiştik. Sezon sonunda kıl payıyla 2. Lig’de Play Off’u kaçırmıştık. Daha sonra farklı yerlerde oynadım ancak burayı çok özlemiştim.  Nasip bu sezonaymış. Tekrar gelip sırtımıza formayı geçirdik. O döneme göre daha da hırslandım. Daha çok mücadele etmek, daha büyük başarılar elde etmek istiyorum.”  

“TARAFTARI TEKRAR TRİBÜNLERE DÖNDÜRECEĞİZ”

Aydınspor 1923’ün çok büyük taraftar potansiyeli olduğunu söyleyen Günay, “ Aydınspor 1923’ün taraftar potansiyeli çok yüksek. Ancak son 2 sezonda yaşanan acılardan sonra küsen taraftarlarımız var. Bu taraftarlarımızı oynayacağımız futbolla tekrar tribünlere döndüreceğiz. Menderes’in farklı bir ambiyansı var. Taraftarlar tribünde, biz sahada Menderes’i rakiplere cehenneme çevireceğiz. Sahayı rakiplere dar edeceğiz ve elleri boş şekilde uğurlayacağız” dedi.  

“ORTAKCI İLE BİR ŞAMPİYONLUK DA BURADA YAŞAMAK İSTİYORUM”

Son olarak Teknik Direktör Ergun Ortakcı ile Balıkesir’de beraber çalıştıklarını açıklayan Berkay Günay, “Ergun hocamız bu ligin kurdu. Biz onunla beraber daha önce Balıkesirspor’da beraberdik. O sezon birlikte şampiyonluk sevinci yaşamıştık. Bu sezon tekrar onun önderliğinde ikinci şampiyonluğu Aydın’da yaşamak istiyoruz” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.