Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden kulüplerin altyapı takımlarının yer aldığı Basketbol Gençler Ligi’nde mücadele eden Banvit Basketbol’un Genç Takımı Baş Antrenörü Aydınlı hoca Engin Kömeç, başarılı kariyerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye Basketbol Gençler Ligi’nde Final Four (Dörtlü Final) organizasyonunda finalde Anadolu Efes’i 91-68’lik skorla mağlup eden Banvit Basketbol şampiyon oldu.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan Final Four Finali'nde güçlü rakibi Anadolu Efes’i farklı skorla geçen Aydınlı antrenörün öğrencileri, sezonu şampiyonluk kupasıyla tamamlayarak büyük bir sevinç yaşadı. Balıkesir temsilcisinde geçen sezondan bu yana görev yapan Aydınlı 35 yaşındaki antrenör Engin Kömeç, oyuncularıyla büyük gurur duyduğunu ve şampiyonluk sevincini sonuna kadar hak ettiklerini ifade etti.

BAŞARISINI ŞAMPİYONLUKLA TAÇLANDIRDI

İki yıl önce Aydın Ada Spor Kulübü’nden Süper Lig ekibi Banvit Basketbol’un pilot takımı olan 1. Lig ekibi Bandırma Kırmızı’ya transfer olan Engin Kömeç, daha sonra Banvit Basketbol altyapısına geçti ve genç takım başantrenörlük görevini yürütmeye başladı. Geçen sezondan bu yana takımın başında olan Kömeç, Bandırma Kırmızı’daki başarılı grafiğini, Banvit Basketbol’da da şampiyonluk yaşayarak taçlandırdı. Öte yandan Kömeç, daha önce Kuşadası Gençlikspor, Köln 99, Düsseldorf Basket’s, Ada Spor gibi takımlarda görev yapmıştı.