Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Aydın temsilcisi Sökespor’un altyapısında görev yapan tecrübeli antrenör Süleyman Uzgur, Sökespor’un geleceği ile ilgili endişesini paylaştı. Uzgur, kendi öz kaynaklarına dönmeleri gerektiğini belirterek gençlere şans verilmesini istedi. Uzgur, aksi halde gidişatın daha kötü sonuçlar yaratabileceğini ifade etti. 
  Sökespor’da ikinci kez ertelenen kongrenin ardından kulübün geleceği ile ilgili endişesini dile getiren Sökespor Altyapı Antrenörü Süleyman Uzgur, yaptığı açıklamada, “Değerli yöneticilerim, ağabeylerim ve kardeşlerim, Sökespor'umuzun içinde bulunduğu durum ortada. Çok zengin bir başkan veya kulübün kalıcı çok büyük gelirleri yoksa, tek bir seçenek kalıyor. O da öz kaynaklarımıza dönmek. Bundan kastım şu anda Sökespor’un altyapısındaki gençler. Altyapıda oynayıp, şu anda diğer BAL’da ve Süper Amatör'de oynayan gençlerimiz. Söke'mizin diğer kulüplerinde oynayan şu anda veya birkaç yıl içinde A Takım'ımızda oynayan gençlerimiz" ifadelerini kullandı.  

GENÇLERE DESTEK ÇAĞRISI

"Bunlarla beraber tecrübeli, karakterli üç veya dört tane futbolcu. Buna da sabredecek ve destek olacak taraftar grubu" diyen Uzgur, şunları kaydetti: "Başka türlü başarılı olacağımızı sanmıyorum. Olsa dahi uzun süreli olmaz. Para azsa veya yoksa Süper Lig'de bile olsan dört yılda BAL’a düşersin. Çok parayla başarıyı yakalamanın da garantisi yok. Bizim gibi Kuşadası, Didim, Ödemiş, Isparta ve birçok takım parayla bir yere gelemediler. Onun için lütfen gençlerimize şans verip destek olalım."