Efeler Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla eski otogar alanında konser düzenledi. İlk olarak Hakan Doğanay’ın çıktığı konserde ünlü pop müzik sanatçısı Hande Yener sahne aldı. Sahnede sevilen şarkılarını seslendiren Hande Yener, hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. Binlerce kişinin katıldığı konserde enerjik görüntüsüyle dikkat çeken Yener, dans ekibiyle sergilediği performansla alkış aldı.

EDİS’İ KONSERİNE DAVET ETTİ 

Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını belirten Yener, Aydın’da iki konser olduğunu söyledi. Meslektaşı Edis’i kendi konserine davet eden Yener, “Aydın’da bugün iki konser birden var. Öte tarafta Edis var. İkiye böldünüz bizi diyorlar. Yok biz bölünmeyiz. Buraya birlikte geldik hatta uçakta. Ben dedim ki, ‘Sen benim konserime uğra bir şekilde ya da ben seninkine uğrayayım.’ Araçla iki dakikada alıp getirsinler. Ne var yani. Bence bunu organize ederlerse harika fikir olur. Biz bekliyoruz” dedi. Yener sahnede 19’uncu yılını kutladığını belirterek, “Sahne tozunu bir yuttunuz mu bir daha bırakamıyorsunuz” diye konuştu. Bir hayranının kendisine sarılma isteğini geri çevirmeyen Yener, iki engelli genci de sahneye çağırıp gönülleri fethetti.

“COŞKU YAŞATTINIZ” 

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, sanatçı Hande Yener’e Aydın’ın yöresel ürünlerinin içerisinde olduğu sepet hediye ederken çiçek verdi. Ünlü sanatçı Hande Yener’e teşekkür eden Özakcan, “Bu nasıl bir ses, bu nasıl bir enerji. Çok güzel bir coşku yaşattınız. Konsere başlarken başka konserin olduğunu söylediniz. Bizi bölemeyeceklerini söylediniz. Gerçekten bölünmeyeceklerini Efeler halkının gençleri ve Sayın Hande Yener gösterdi. Teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Yener, konserin sonunda ayakta alkışlandı.