Ligin ikinci yarısının ikinci maçında sahasında Çanakkale Belediyespor’la karşı karşıya gelen Aydın Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmayı 3-2 kaybedip Aydınlı voleybolseverleri üzdü.  
  Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, CHP İl Başkanı Ali Çankır, Aydın Büyükşehir Belediyespor ve CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ile az sayıda voleybolsever takip etti. Maça istekli başlayan ancak ilk seti yaptığı basit hatalar nedeniyle 25-23 kaybeden ev sahibi Aydın Büyükşehir Belediyespor, rüzgarın yönünü terse çevirerek ikinci seti 25-14 gibi farklı bir skorla kazandı: 1-1. Maçın üçüncü setinde de üstün bir maç çıkaran Aydın’ın Sultanları, seti 25-11 önde tamamlarken dördüncü sette ise Çanakkale Belediyespor 25-19’luk skorla maça dengeyi getirdi: 2-2. Uzatma setinde rakibine maçı hediye eden mavi beyazlılar, son sette 15-12 skorla rakibine boyun eğdi. Bu sonuçla Aydın’ın Sultanları son 4 maçta galip gelememenin üzüntüsünü yaşadı.  
 
SALON: Aydın Mimar Sinan
HAKEMLER: Arzu Emiroğlu, Fikret Fidan
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Ecem Alıcı, Gözde Dal İrgi, Seda Arısoy, Brayelin Martinez, Jineiry Martinez, Lopez, Sedef Sazlıdere, Aybüke Özdemir, Ezgi Akyıldız, Desislava
BAŞANTRENÖR: Mustafa Umut Uysal
ÇANAKKALE BELEDİYESPOR: Birgül Güler, Sanchez, Ece Hocaoğlu, Melis Durul, Marta, Cansu Aydınoğulları, Bihter Dumanoğlu
BAŞANTRENÖR: Dragan Nesic
SETLER: (23-25) (25-14) (25-11) (19-25) (12-15)
SÜRE: 135 (37) (24) (22) (30) (22)