Efeler Halide Hatun İlkokulu anasınıfı öğrencileri, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde askerlerle bir araya geldi. Okul idarecileri, sınıf öğretmenleri ve sınıf anneleri eşliğinde Komutanlığa gelen 21 anasınıfı öğrencisi, askeri personel tarafından karşılandı.

MİNİKLERİ KUCAKTA TAŞIDILAR 

Yoğun yağışa rağmen kendilerini ziyaret eden miniklere sevgi gösteren askeri personel, öğrencileri kucaklarında taşıyarak ıslanmaktan korudu. Minik öğrenciler, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Selahattin Acara’yı makamında ziyaret etti. Elindeki, 'Yüce Türk milletinin en değerli varlığı Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) en içten sevgilerimizle' yazılı afişle İl Jandarma Komutanı Acara’nın makamına oturan 6 yaşındaki Atalay Yalçın, yaşadığı duygu yoğunluğu nedeniyle gözyaşlarına hakim olamadı.

"ÇOK BÜYÜK GURUR DUYDUK"

Albay Acara’ya çiçek takdim eden Okul Müdürü İlhan Çelik, “Bugün Sevgililer Günü’ymüş. Bizim en değerli sevgilimiz Türk Silahlı Kuvvetleridir. TSK adına bugün bizi kabul ettiği için İl Jandarma Komutanımıza çok teşekkür ederiz. Çok büyük gurur duyduk, bizi çok mutlu etti. Bu günlerde bu ziyaret çok daha anlam kazandı. Zeytin Dalı Harekatı’ndaki askerlerimize ve kahraman ordumuza da destek vermek için bugün buradayız” diye konuştu.

KARANFİL VERDİLER 

İl Jandarma Komutanı Acara ise, “Özellikle minik evlatlarımızın 14 Şubat’ta Mehmetçiğe olan sevgilerini göstermesi ve ziyaret gerçekleştirmeleri bizleri mutlu etti” diyerek minik öğrencilere, öğretmenlere ve okul idarecilerine teşekkür etti. Jandarma personeli, kendilerine karanfil hediye eden minik öğrencileri çeşitli hediyelerle sevindirdi. Komutanlıkta yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan minikler daha sonra yemekhanede, 'Afrin’e sevgilerle Asker Amca' temalı resim çalışması yaptı.