Törende bilgilendirme yapan Türkçe Öğretmeni Bünyamin Özbakır, 30 öğrenci tarafından Pirlibey İlkokulu’nun boyanmasına yönelik çalışmaları anlattı. Projeye katılan öğrencilere törende başarı belgeleri verildi. Fen Bilgisi Öğretmeni Ünal Küpeli'nin “Kodlama Atölyesi” projesi hakkında bir sunum yapmasının ardından öğrencilerin geliştirdiği robotlar, 3D yazıcı ve android uygulamalarla çalışan aletler sergilendi.

EĞİTİM CAMİASINDAN BÜYÜK İLGİ

Törene, Aydın Gençlik Merkezi Müdürü Cenap Filikçioğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Dursun, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hıdır Dağaşan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker, Okul Müdürü Bünyamin Aras, Eğitim Bir-Sen Nazilli Şube Başkanı Erhan Aydın, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

"SÜRECİ DOĞRU YORUMLAMA ANLAMINDA KATKI SUNDU" 

Okul Müdürü Bünyamin Aras, törende yaptığı konuşmada, “Gittikçe endüstriyelleşen, gittikçe sanayileşen, gittikçe dünyanın her yerinde insanı basmakalıp, tek düze bir modele sürükleyen eğitim anlayışının içerisinde bir kapı aralamak dersek eğer, işte bu proje tam da buna hizmet ediyor. Spor Bakanlığımızın destekleriyle, Fen Bilgisi Öğretmenimiz Ünal küpeli, Türkçe Öğretmenimiz Bünyemin Özbakır ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen projeler, süreci doğru yorumlama anlamında bize katkı sundu. Birlikte iş yapabilme, ortak acıyı duyabilme bence üstün bir duygu. Gayretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Desteklerinden dolayı Spor Bakanlığına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.