2000 yılında kurulan ve Mimari Restorasyon, Mimari Dekoratif Sanatlar, Kuyumculuk ve Takı Tasarımı, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Pazarlama, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Dış Ticaret ve İşletme Yönetimi programlarında eğitim veren Karacasu MYO’da 263 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. Belediye Düğün Salonunda düzenlenen törende Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, İlçe Jandarma Komutanı Okan Öztürk, Emniyet Amiri Yuşa Kılıçarslan, Karacasu MYO Müdürü Dr. Bilge Doğanlı,  Yenipazar MYO Müdürü Dr. Ali Cengiz, MHP İlçe Başkanı Gökhan Kurt, Başkan Yardımcısı Zeki İnal, Karacasu Vakfı Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ali Küpelioğlu, Karacasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Tayfun Karaoğlan, Karacasu Kültür, Turizm ve Tanıtım Derneği Kurucu üyeleri Nilgün Koruk ve Bülent Eriklioğlu, Karacasu MYO ve çevre okullardan katılan öğretim görevlileri, öğrencileri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Geçen yıl düzenlenmediği için tepki çeken mezuniyet töreni bu yıl büyük bir coşku ve düzenli bir organizasyon içerisinde gerçekleştirildi.

BAYRAK DEVİR TESLİMİ

Saygı duruşu yapılıp İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmalara geçildi. Karacasu MYO Müdürü Bilge Doğanlı, “Sahip olduğunuz diploma size önemli sorumluluklar yüklüyor. Hepinizin geleceğe umutla bakan bireyler olmanızı diliyor, gözlerinizden öpüyorum, sevgiyle kalın” dedi. Eğitimde devamlılığı sembolize eden bayrak devir teslim töreni gerçekleştirildi. Okul Temsilcisi Akın Şavk ve ikinci sınıf öğrencisi Yudum Kaya bayrağı birinci sınıf öğrencileri Önder Esat Karaman ve Rabia Yangın’a teslim etti.

DERECELERDE KIZLARIN DAMGASI

Okul birincisi Merve Pehlivan, yaptığı konuşmada, “Benim en önemli başarım gülümsetmek. Başarılı olmak demek yalnızca ev, araba sahibi olmak, okullarda derece elde etmek demek değildir. Küçük detayları kaçırmayalım” dedi. Teknik Programlar Birincisi Kuyumculuk ve Takı Tasarım Bölümü öğrencisi Merve Pehlivan, ikinci Mimari Dekoratif Sanatlar Programı öğrencisi Merve Erdem, üçüncü Kuyumculuk ve Takı Tasarım Programı öğrencisi Neşe Alkım Ayan; Sosyal Programlar Birincisi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları öğrencisi Şehriban Selvi, ikincisi Turizm ve Otel İşletmeleri Programı öğrencisi Ebru Molla, üçüncüsü İşletme Yönetimi Programı öğrencisi Pakize Kestevur’a plaketleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

KEPLER 10. YIL MARŞI İLE ATILDI

Programlarında derece elde eden öğrencilere plaketleri ve mezun öğrencilere belgeleri protokol tarafından takdim edildi. Programın sonunda ise onuncu yıl marşı eşliğinde kep atma töreni gerçekleştirildi. Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler aileleriyle sarılarak sevinçlerini paylaştı.

Haber Videosu