İncirliova Belediye Başkanlığı'na, Millet İttifakı'nın İYİ Parti'li Adayı Aytekin Kaya seçildi. Kaya başkanlığındaki belediye meclisinin 25 üyesi de belli oldu. Üyelerden 13'ü Cumhur İttifakı'ndan, 10'u Millet İttifakı'ndan, 2'si de Demokratik Sol Parti'den (DSP) seçildi. Cumhur İttifakı'nın üye çoğunluğunu ele geçirdiği mecliste 4 kadın, 21 erkek üye yer aldı. 3 kontenjan meclis üyesi, mecliste Millet İttifakı'ndan daha fazla oy olan Cumhur İttifakı'ndan seçildi. Hüdai Gönülaçar, Yakup Yılmaz ve Orhan Yavuz kontenjandan meclise girdi.

MECLİS ÜYELERİ

Meclis üyeliklerine Cumhur İttifakı'ndan kontenjanların dışında Şevki Can, Levent Güleçyüz, Ali Şimşek, Hasan Güneş, Engin Erğun, Nedim Yıldız, Polat Tanrıkulu, Fatih Subaşı, Mustafa Karayiğit ve Hatice İrik, Millet İttifakı'ndan Murat Gören, Fatma Tabak, Mehmet Güler, Murat Şayık, Mustafa Aytekin, Şenay Tekin, Kenan Balcı, Muammer Öztürk, Mehmet Çelebi ve Selda Şen, DSP'den de Bekir Kaykı ve Mustafa Kayhanlar seçildi.

"MECLİSİ TIKAMAYACAĞIZ"

MHP İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam, İncirliova Belediye Meclisi'nde üye çoğunluğunun Cumhur İttifakı'nda olduğunu belirterek, "Cumhur İttifakı olarak mecliste de vatandaşımızın emrinde ve istediği şekilde hareket edeceğiz. Hiçbir zaman meclisi tıkama düşüncesinde değiliz. Uyumlu çalışacağız. Ortamı germeden, memleketin ihtiyacı olan çalışmayı hep birlikte yapacağız" dedi.