7. Uluslararası Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na gelen İstanbul Ticaret Borsası heyeti, Aydın’daki kardeş kurum olan Aydın Ticaret Borsası’nı da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. İstanbul Ticaret Borsası heyetinden Meclis Başkanı Bülent Kasap, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kopuz ve üyeler, bu yıl 7’ncisi gerçekleşen Uluslararası Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel ile Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur'un ev sahipliğinde ziyaret edip fuar hakkında bilgi aldı.

MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Fuar ziyareti sonrasında Aydın Ticaret Borsası’na ziyarette bulunan heyet, Aydın Ticaret Borsası Laboratuvarı'nı gezerek birimler hakkında bilgi aldı. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, İstanbul Ticaret Borsası heyetine, 7. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlar arasında işbirliğinin önemini vurguladı.

“BİZİ ÇOK GÜZEL AĞIRLADILAR”

İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kopuz, “Aydın Ticaret Borsası zaten bizim kardeş borsamız. Çeşitli vesilelerle sık sık bir araya gelip fikir alışverişi yapıyoruz. Bugün de hem fuarda, hem de Borsalarında bizi çok güzel ağırladılar. En kısa sürede kendilerinden iade-i ziyaret bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.