AMAÇ GENÇLERİN TECRÜBESİNİ ARTTIRMAK  

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Halil Apaydın, “Bu seminerleri gençlerimizin bir konuyu hazırlama ve anlatma kabiliyetlerinin gelişmesi ve toplum önünde konuşma alışkanlığının kazandırılmasını sağlamak amacıyla planladık. Bu seminere gençlerimizin katılımından memnun olduk. Bu seminerlerin gençlerimizin kişisel gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Geçen dönem 3 tane Aydın'lanıyorum Semineri düzenledik. Önümüzdeki günlerde öğrencilerimizin konuşmacı olduğu bu seminerlere devam edeceğiz” dedi.

SUNUMUN ÖNEMİNİ ANLATTI

Levent Döndü, seminer öncesi yaptığı konuşmada, “Her zaman toplum önünde konuşma yapabiliriz. Bu konuşma veya sunumlarda karşılaşabileceğimiz olumsuzluklara hazırlı olabilmek amacıyla dernek bünyesinde yapılan bu seminerler önemli. Sunum yapmadan önce konuşmacı anlatacak olduğu konuya hazırlanması gerekir. Sunum yapacak olduğu topluluğu tanıması ve o topluluğa uygun sunum hazırlaması gerekir. Sunum yapacak olduğu salonu kontrol etmesi gerekir ve sunum sırasında teknolojiden mutlaka faydalanmalı. Kılık kıyafet bile sunumlarda önemlidir” diye konuştu. 
  Levent Döndü sunumunda, 'sunum nedir?', 'hayatımızda sunumların yeri', 'kötü bir sunum nasıl ortaya çıkar?', 'sunum hazırlama aşamaları', 'slayt hazırlama teknikleri', 'etkili bir sunum nasıl ortaya çıkar?' konularında bilgilendirme yaptı. Seminere Dernek Başkanı Sayın Halil Apaydın, dernek yönetim kurulu üyeleri, gençlik komitesi üyelerinin yanı sıra 15 üniversite öğrencisi katıldı.