Ölüm kavşağında mahalle sakini Halil İbrahim Ece’nin motosikletiyle otobüsün altında kalarak can vermesinin ardından vatandaşlar, kazanın yaşandığı yerde toplanıp  “Yaşamak istiyoruz” diyerek haykırdı. 
  Pınardere Mahallesi çıkışına 2 yıl önce yapılan köprülü kavşak, mahallelilerin kabusu oldu. Mahalleyi ikiye bölen köprünün altında bulunan kavşakta çevre yolundan gelen araçlar sinyalizasyon sisteminin devrede olmaması nedeniyle doğrudan karayoluna geçiş yaparak kazalara neden oluyor. Son kazada Halil İbrahim Ece, motosikletiyle ölüm kavşağından dönerken Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüsünün altında kalarak can vermişti.

TRAFİK LAMBASI HATALI YANIYOR 

Mahalle sakinleri, kazanın gerçekleştiği ölüm kavşağında toplanarak sinyalizasyon sisteminin aktif hale getirilmesini istedi. Karayollarından ‘ölüm kavşağı’na çare bulmasını beklediklerini ifade eden Pınardere Muhtarı İsmail Ganim, “Çevre yolu ile karayolu bağlantı noktasında trafik lambaları var ancak düzgün çalışmıyor. Kırmızı ışık yanıp söndüğünden üç yoldan gelen araçlar birbirlerine çarpıyor. Kazalarda can kayıpları oluyor. İnsanlar pisi pisine ölüyor. Artık bu ölüm kavşağına çare bulunsun. Bizler yaşamak istiyoruz” dedi.

"BU KORKU İLE YAŞAMAK İSTEMİYORUZ" 

Pınardere Mahallesinde  yaşayan Ramazan Demir, “Çiftçi olduğum için bu yolu sürekli kullanıyorum ama buradan geçerken korku yaşıyorum. Köylülerimiz kaza yapıyor. Buna bir çare bulsunlar. Biz bu korku ile yaşamak istemiyoruz” diye konuştu. Okul servisinden inerek kavşaktan karşıya geçen çocuklar da her gün ölümle burun buruna geliyor.