TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Eşin Group Nazilli Belediyespor, 2022-2023 sezonu forma sırt sponsorluğu için Cesur Yapı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi'nde anlaşma imzaladı. Kulüp Başkanı Ünal Önal’ın ev sahipliğindeki imza törenine, yönetim kurulu üyeleri Erkan Abbasoğlu, Naim Atmaca, Recep Sakarya, Gökhan Çamurcu, Ümit Özmen ve sırt sponsoru iş adamı Cesur Kocaman katıldı.

BAŞKAN ÖNAL, KOCAMAN’A TEŞEKKÜR ETTİ


Sponsorluk için Cesur Kocaman’a teşekkür eden Nazilli Belediyespor Başkanı Ünal Önal, “Kulübümüzün yeni sezon hazırlıkları yavaş yavaş bitmek üzere, iki hafta sonra Afyonspor maçı ile sezona başlangıç yapacağız. Formamızda bu yıl yer vereceğimiz, bizi kırmayıp, bize destek olmak isteyen, sponsorluk anlamında katkıda bulunmak isteyen Cesur Kocaman kardeşimize huzurlarınızda kulübüm adına teşekkür etmek istiyorum. Nazilli’de birçok sektörde faaliyet gösteriyorlar. Cesur Yapı adı altında formamızın arka kısmında yer aldılar. Bizlere ekonomik anlamda katkıda bulundular. Tekrar kendilerine teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olur inşallah. Geçen yıl da katkı sağladıklarını duyduğumda çok sevinmiştim. Kulübümüzün böyle arkadaşlarımıza, böyle desteklere ihtiyacı var. Geçen yıl ve bu yıl ki destekleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“O SENE BU SENE DİYORUZ”


“Takımın her zaman destekçisiyim” diyen Cesur Yapı sahibi Cesur Kocaman, “Sonuna kadar, elimizden geldiğince Nazilli Belediyespor’un arkasındayız, destekçisiyiz. Nazilli’deki diğer iş adamlarına inşallah örnek olur. Başarıdan başka bir düşüncemiz yok, inşallah başarılı olup, şampiyon olarak bir üst lige çıkarız. O sene bu sene diyoruz” ifadelerini kullandı.

‘CESUR YAPI ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI’


Cesur Yapı’nın üzerine düşeni yaptığını dile getiren Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Ümit Özmen, şunları kaydetti: “Geçtiğimiz yıl Fatma’nın Avrupa Şampiyonasına gitmesine vesile olmuştu, destek olmuştu. Ondan önce de bağışları olmuştu. Bu yıl da kırmadı bizleri, Nazilli’de birçok firmanın sponsorlukta zayıf kaldığı noktada Cesur Yapı üzerine düşeni yaptı.”

“BÜYÜKLERİMİZİ DE KULÜBÜMÜZE DESTEK OLMAYA BEKLİYORUZ”


Sponsorluk anlaşmasının her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyen Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Abbasoğlu, “Cesur Bey’e teşekkür ederiz. Bugüne kadar söylediğimiz mali yükümlülükler konusunda yaşadığımız birçok sorun var. Biz bunu olabildiğince kendimiz yapmaya çalışıyoruz ama burada Nazilli’deki yerel esnafımızdan birçok büyüğümüz var. Bunların içinde ilk önce Cesur kardeşimiz bizim bu çağrımıza kulak verdi. Bugün burada buna iştirak etti. Bunu da resmi yoldan yapıyor. Protokolle imzalar atılıyor. Kesinlikle havada kalan bir şey yok. Maddi anlamda bize sunduğu, kattığı destekten dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. Bundan sonrası için de inşallah öncü olur. Diğer firma sahiplerimizi, büyüklerimizi de kulübümüze destek olmaya bekliyoruz. Hepimiz için hayırlı olur inşallah, bu sene bize uğurlu gelir” dedi.

KART SATIŞLARI İYİ GİDİYOR


Kombine satışları ile ilgili bir soru üzerine bilgi veren Başkan Önal, “VİP kombinelerimiz bitmek üzere. Diğer kombinelerin de yarıya yakınının satıldı ve yeni kart basımı yapılması için talimat verdik” sözlerini kaydetti.
Formanın göğüs bölümünün ise halen boş olduğunu hatırlatan Başkan Önal, “Biz formamızın ön kısmında Nazilli’nin önde gelen firmalarından birini görmek istiyoruz. Takımımız Türkiye’nin her yerine gidecek ve insanlar formamızda Nazilli’nin bir markasını görsünler istiyoruz” ifadelerini kullandı.